x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Un album în ramă

Un album în ramă

de Alexandru Radescu    |    08 Feb 2009   •   00:00
Un album în ramă

SAMSUNG  •  SPF-71E.
Un LCD cu diagonală de 7 inci. Dacă nu e Eee PC, atunci are toate şansele să fie o ramă digitală. Modelul "SPF-71E" de la Samsung corespunde acestor semnalmente.



Primul lucru pe care l-am căutat atunci când am scos rama din cutie a fost acela de a nu fi dependent de computer. Are sursă de alimentare!

Fiindcă trăim în vremuri digitale, e musai să fie mai multă informaţie la mijloc. Adică mult mai mult decât o fotografie scoasă pe hârtie. Cât de multă informaţie? Depinde la ce raportezi. Modelul Samsung are în primul rând memorie internă de 120MB, dar citeşte şi de pe card, din păcate doar SD. Opţiunile nu se termină aici: port USB pentru memory stick şi încă un port USB pentru conectare la computer (cablu inclus). În ceea ce priveşte rezoluţia, nu prea găseşti motive de bucurie: 480x234.

Probabil că la rularea pozelor veţi alege un slideshow: are 3 viteze şi 14 efecte. De asemenea, rama are în meniu şi calendar şi ceas, doar că nu poţi schimba mărimea fonturilor.

Un alt amănunt important este suportul ramei. Un beţişor cu bilă care îţi asigură o mobilitate a ramei. Nu râdeţi: s-ar putea să vă lipsească dacă alegeţi un model cu suport fix.

240 de lei preţ estimativ

480 de grame cântăreşte rama, iar consumul este de 7W; contrastul 500:1, iar memoria internă este de 120MB

×
Subiecte în articol: gadget