x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget UPDATE Efectul investigaţiei de la Concurenţă: Oferte revoluţionare de la mobili

UPDATE Efectul investigaţiei de la Concurenţă: Oferte revoluţionare de la mobili

de Alexandru Radescu    |    13 Aug 2013   •   17:46
 UPDATE Efectul investigaţiei de la Concurenţă: Oferte revoluţionare de la mobili

Ca urmare a investigaţiei de la Consiliul Concurenţei şi sub presiunea unor sancţiuni care pot ajunge la 10% din cifra de afaceri, operatorii mobili urmează să lanseze oferte prin care proprii clienţi vor putea apela utilizatorii altor reţele la tarife nediferenţiate, a anunţat azi CC.

Spre exemplu, după cum arată angajamentele trimise către CC, Cosmote va dezvolta o ofertă prin care clienţii să utilizeze minutele incluse în pachet pentru orice tip de convorbire naţională indiferent de destinaţia apelurilor, în reţeaua operatorilor şi/sau în afara acesteia.

De asemenea, Vodafone va lansa o “extraopţiune care va fi disponibilă comercial în maximum 60 de zile de la data acceptării angajamentelor având în vedere implementările de ordin tehnic necesare.” O variantă a operatorului în valoare de 7 euro va conţine 250 min către orice reţea naţională (eligibile şi pentru reţele fixe din UE), 250 SMS-uri către orice reţea naţională, 150MB trafic.

În ceea ce priveste angajamentele Orange, operatorul anunţă mai multe planuri tarifare, cuprinse între 8 şi 16 euro/lună, care cuprind: de la 300 la 750 minute naţionale (reţele fixe şi mobile), 300/750 SMS-uri naţionale, trafic de date 75/200MB.

 
Vezi si:  Investigaţie a Consiliului Concurenţei la toţi operatorii mobili
 
  

×