x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vaio T, primul ultrabook Sony în România

Vaio T, primul ultrabook Sony în România

de Alexandru Radescu    |    21 Iun 2012   •   16:54
Vaio T, primul ultrabook Sony în România

Sony a lansat noua serie de portabile pe piata din Romania, remarcandu-se primul ultrabook (Vaio T), dar si super-dotatul Vaio Z, destinat segmentului business.

Vaio T este echipat cu o carcasa din aluminiu si magneziu, ecran de 13.3 inci (1366×768, wide 16:9), modul Rapid Wake + Eco (permite utilizarea ultrabook-ului in doar cateva secunde, prin deschiderea capacului), autonomie baterie de 7 ore. Sony a ales Intel Core i3, adaugand memorie 4GB DDR3, SDRAM. Modelul cantareste aproximativ 1.6kg (cu bateria standard inclusa) si este instalat Windows 7. Pretul: 3500 lei.

“Anul acesta vizam un avans cu 25% al vanzarilor pana la o cota de piata de aproximativ 5%', a declarat Mircea Stoicescu Trade Marketing Manager Sony Romania. “Estimam ca vom vinde peste 500 de unitati din noul ultrabook Vaio T', a precizat oficialul companiei.

Vaio Z vine cu un design de tip “hexashell' din fibra de carbon si aluminiu, ceea ce a permis obtinerea unei grosimi a carcasei de 17 mm si a unei greutati de sub 1,2 kg. Ecranul are o diagonala de 13,1 inci Full HD.

Modelele acestei serii sunt echipate cu a treia generatie de procesoare

Intel quad-core si a treia generatie de SSD-uri. flexibile. In pachet este si un Power Media Dock, cu unitatea optica Blu-Ray. Pretul ajunge la 3000 euro.

×