x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Vaticanul lansează un portal de ştiri

Vaticanul lansează un portal de ştiri

26 Iun 2011   •   11:45

Vaticanul, ale carui probleme de comunicare nu sunt un secret, va face un nou salt spre era digitala in cursul saptamanii viitoare prin lansarea unui portal de stiri si informatii printr-un "click papal', dat chiar de Suveranul Pontif, Papa Benedict al XVI-lea, transmite Associated Press.
Oficiali de la Vatican au precizat sambata ca Papa urmareste cu mult interes constructia acestui portal, ce va oferi punctul de vedere al Sfantului Scaun asupra subiectelor de interes de pe agenda politica si sociala internationala.

Portalul, care va fi disponibil la dresa www.news.va, va fi lansat miercuri, zi care coincide cu cea de-a 60-a aniversare a hirotonisirii lui Benedict.

Monseniorul Claudio Maria Celli, conducatorul departamentului de la Vatican care s-a ocupat de crearea acestui portal, a precizat ca Papa, cu mana sa, ar putea lansa site-ul online, printr-un click de mouse de la Palatul Apostolic.

Desi conceput pentru a oferi stiri si informatii despre Vatican dar si luari de pozitie cu privire la aspecte generale ale vietii sociale si politice, acest site va oferi in acelasi timp si o mai buna comunicare interna intre diferitele departamente din Cetatea Sfanta, comunicare deseori afectata de sincope birocratice, conform lui Claudio Maria Celli. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: papa Vatican benedict al xvi-lea portal