x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget WhatsApp lansează aplicaţia pentru PC, atât pentru Windows, cât şi pentru Mac OS

WhatsApp lansează aplicaţia pentru PC, atât pentru Windows, cât şi pentru Mac OS

12 Mai 2016   •   17:19
WhatsApp lansează aplicaţia pentru PC, atât pentru Windows, cât şi pentru Mac OS

Populara aplicaţie de mesagerie instant WhatsApp face un pas hotărât de la device-urile mobile către computer. Chiar dacă WhatsApp Web putea fi accesat pe orice PC încă din ianuarie 2015, acum a fost lansată o aplicaţie propriu-zisă pentru Windows şi Mac OS, anunţă compania prin intermediul unui comunicat publicat pe blogul propriu.

După cum reprezentanţii afirmă, este vorba de "o nouă modalitate de a menţine legătura în orice moment şi în orice loc, utilizând fie telefonul mobil, fie computerul, de acasă sau de la locul de muncă".

"Astfel, aplicaţia noastră pentru birou, reprezintă o simplă extensie a telefonului tău mobil. ", s-a mai adăugat în comunicat.

Potrivit elpais.es, aplicaţia este o variantă îmbunătăţită a predecesorului WhatsApp Web, permiţând înregistrarea de mesaje vocale, utilizarea camerei computerului şi selectarea şi trimiterea de fotografii.

Pentru a instala aplicaţia, trebuie să intraţi pe pagina web WhatsApp şi să alegeţi opţiune care se potriveşte PC-ului dumneavoastră, Mac sau Windows. Este necesar să aveţi instalat Mac OS X 10.9 sau orice variantă Windows, începând cu Windows 8.

 

×
Subiecte în articol: whatsApp PC mac OS windows whatsapp pentru pc