x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget YouTube pregăteşte emisiuni cu vedete, transmise prin serviciul său cu plată YouTube Red

YouTube pregăteşte emisiuni cu vedete, transmise prin serviciul său cu plată YouTube Red

18 Oct 2016   •   22:30

Platforma digitală YouTube va dezvolta serviciul său cu plată YouTube Red care va produce numeroase emisiuni, dintre care una de ficţiune ce va fi realizată de actorul american Dwayne Johnson, a anunţat responsabila de creare a conţinutului pentru piaţa internaţională de televiziune, relatează marţi AFP.

Noi identificăm starurile şi genurile cele mai urmărite pe YouTube şi investiţiile în conţinutul dorit de fani, a explicat Susanne Daniels de la Cannes, sudul Franţei.

Fostul luptător Dwayne Johnson, devenit cel mai bine plătit actor de la Hollywood, va fi coproducător al emisiunii Lifeline (opt emisiuni a câte 30 de minute), despre asiguratori care călătoresc în timp pentru a evita moartea clienţilor lor. Seria, care este prevăzută pentru anul 2017, va fi realizată de creatorii şi artiştii de la Corridor Digital (care au 4 milioane de abonaţi pe canalul lor de pe YouTube), care sunt specializaţi în realizarea efectelor speciale.

YouTube a cerut de asemenea lui Doug Liman, regizorul primului film al seriei Jason Bourne, să realizeze o serie fantastică despre o tânără care descoperă că se poate teleporta.

Aceste proiecte se alătură adaptării francizei ''Sexy Dance'', care după ce a cunoscut succesul în box office-ul american va fi prima serie produsă de filiala gigantului Google.

YouTube, al cărui număr de utilizatori depăşeşte un miliard, susţine intensificarea colaborărilor între producătorii video şi studiourile de la Hollywood, potrivit lui Susanne Daniels. YouTube Red a fost lansat în 2015 cu numeroase proiecte care sunt realizate chiar de utilizatorii platformei YouTube. Serviciul este disponibil în SUA, Australia, Mexic şi Noua Zeelandă, urmând a fi disponibil şi în alte state până la finalul anului.AGERPRES

×
Subiecte în articol: youtube youtube red