x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Zapp lanseaza celular EV-DO cu push email

Zapp lanseaza celular EV-DO cu push email

de Cristian Ionescu    |    12 Feb 2009   •   00:00
Zapp lanseaza celular EV-DO cu push email

Telemobil a lansat ieri serviciul Zapp E@sy şi terminalului Z910i Zapp E@sy, un pachet care combină diverse funcţionalităţi şi servicii de comunicare, incluzându-le pe cele tradiţionale de voce, sms, acces la mail şi Internet, comunicare de tipul messenger dar şi servicii de telefonie prin internet (VoIP).



"Oferta actuală de servicii de telefonie nu exploatează pe deplin potenţialul telefoanelor mobile sau al tehnologiilor disponibile. Am decis să oferim o alternativă şi utilizatorilor care folosesc foarte intens serviciul de voce, oferindu-le acum şi minute de telefonie prin Internet", a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.  Noul terminal incorporează tehnologia CDMA pe 450 Mhz, care suportă push email şi instant messenger voce şi text. Beneficiază de o tastatură QWERTY şi modem încorporat EV DO(până la 2.4 Mbps), MP3 şi MP4 player, precum şi Bluetooth.  Greutatea aparatului este de 100 de grame iar dimensiunile de 113x67x15 mm. Se poate adăuga şi un card de memorie micro SD de până la 4GB, pe care se pot stoca tot felul de fişiere audio, video şi text. Telefonul poate rezista în stand-by aproximativ 150 de ore, iar timpul de vorbire este estimat la 150 de minute. Preţul telefonului mobil Z910i Zapp E@sy pleacă de la 50 de euro la abonament. Pentru versiunea prepaid, terminalul costă 199 de euro. Însă Zapp nu se va opri aici. Potrivit lui Bataillard, compania are deja în teste şi plănuieşte să lanseze în maximum şase luni, primul telefon smartphone Zapp, dotat cu touch-screen, Wi-Fi, precum şi alte capabilităţi specifice telefoanelor inteligente. De asemenea, noul telefon smartphone Zapp va fi dotat şi cu un SIM. Costul noului telefon va fi cu aproximativ 100 de euro  mai mult decât "predecesorul" său, lansat ieri.

In ceea ce priveste pachetele Zapp E@sy,  E@asy Basic costa 12 euro pe luna, Internet 100 mb si apel retele nationale 0,10 euro/min si 0,05 euro sms retele mobile. Pachetul E@asy plus costa 24 euro/luna, internet nelimitat. De asemenes, in varianta prepaid, ofertele variaza de la credit 1,9 euro (valabilitate o zi) la 10 euro (valabilitate o luna si 100MB inclus).

×
Subiecte în articol: IT zapp