x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech WhatsApp pregăteşte o nouă schimbare. Vezi cum îţi poţi proteja imaginile, videoclipurile şi conversaţiile

WhatsApp pregăteşte o nouă schimbare. Vezi cum îţi poţi proteja imaginile, videoclipurile şi conversaţiile

10 Sep 2018   •   13:10
WhatsApp pregăteşte o nouă schimbare. Vezi cum îţi poţi proteja imaginile, videoclipurile şi conversaţiile

WhatsApp va începe să şteargă anumite mesaje, fotografii şi videclipuri pe care le-ai salvat, începând cu 12 noimebrie, notează The Sun. Decizia face parte dintr-o serie de update-uri ale aplicaţiei.

Google vine în ajutorul utilizatorilor, astfel va permite utilizatorilor de WhatsApp să facă copii de rezervă ale conturilor lor, însă există o limită pentru stocare.

WhatsApp va începe să şteargă conţinutul vechi, iar în acest context, dacă nu ai făcut update aplicaţiei de mai mult de un an, fotografiile, videoclipurile şi mesajele vor fi şterse definitiv.

Mesajele nu vor fi şterse din aplicaţie, însă vor fi şterse din Google Drive, aşa că în cazul în care îţi schimbi telefonul, nu vei putea să recuperezi acele mesaje.

“Pentru a evita orice pierdere, recomandăm ca oamenii să facă un backup manual la WhatsApp înainte de 12 noimebrie 2018”, spune Google.

Cum să faci backup contului tău de WhatsApp:

În primul rând, asigură-te că ai un cont Google şi că ai Google Drive instalat pe telefon şi conectează-te la Wi-Fi. Deschide aplicaţia WhatsApp şi intră în Meniu, apoi Setări, Convorbiri, iar în cele din urmă Backup conversaţie.

×