x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Jurnalul, 20 de ani “20 de ani de valoare”

“20 de ani de valoare”

de Victor Ponta    |    06 Iun 2013   •   22:38

Am citit cu emoţie cuvintele scrise de Marius Tucă, un jurnalist pe care îl apreciez foarte mult, în care vorbea despre “un nou început”, în Jurnalul Naţional. După 20 de ani de muncă, de succes şi de valoare, un brand precum Jurnalul National a devenit parte din viaţa noastră, a tuturor. Sunt mândru că pot transmite un mesaj de felicitări, încurajare şi dorinţa de mai bine, cu această ocazie. Am crescut alături de acest brand, am învăţat multe citind cuvinte înţelepte din acest ziar şi pot spune chiar că m-am format şi eu, ca şi multi alţi oameni din spaţiul public, cu fiecare articol citit şi cu fiecare mesaj primit din partea dumneavoastră.
România are nevoie de ziare de valoare, de repere de corectitudine şi profesionalism în media, de sisteme de valori solide, precum cele susţinute în redacţia dvs. Cuvântul scris, chiar dacă poate în lumea tot mai tehnologizată de astăzi este din ce în ce mai eclipsat de noile invenţii ale comunicării în masă, va rămâne mereu unul de extraordinară greutate şi semnificaţie.
Vă felicit pentru celebrarea a 20 de ani de existenţă, şi vă doresc să rămâneţi în continuare aceiaşi, să impuneţi în România standarde înalte de profesionalism şi etică şi, nu în ultimul rând, să aveţi mereu puterea de a vă lupta cu nedreptăţile şi relele din jur.
La mulţi ani, Jurnalul Naţional!
Victor Ponta,
Premierul României








×