x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Ciutacule, să ne repari pereţii!.

Ciutacule, să ne repari pereţii!.

de Dan Constantin    |    19 Mai 2011   •   11:05

Eu, sussemnatul, va adresez, in calitate de ziarist batran, dar vigilent, rugamintea de a analiza in CSAT, conform strategiei de siguranta nationala, articolele si emisiunile colegului meu Victor Ciutacu Gabriel, care isi desfasoara nestingherit avtivitatea, la doi metri de mine, in biroul redactorilor sefi. L-am urmarit de mult timp cum s-a perfectionat in munca lui de denigrare, care i-a adus statutul de tonomat, acordat de dumneavoastra ca semn al insomniilor pe care vi le provoaca si al simpatiei pe care si-a castigat-o in randul oamenilor cinstiti din Romania.

Cu putinul respect pe care vi-l port, domnule sef, doresc sa retineti ca l-am incurajat in multe din vorbele grele pe care le-a difuzat pe canalele media - in vazduh sau print – care v-au vizat pe nimicnicia voastra, atacand in mod direct, virulent, fara perdea, tampeniile, mitocaniile, josniciile care debordeaza peste zidurile Palatului Cotroceni. Recunosc fara regret ca in zilele, luniile si anii de cand lucrez cu CV (si G), l-am influentat in mod cu totul pozitiv in munca lui de scormonitor in rahaturile regimului pe care il conduceti cu mana ferma.

Va multumesc dumneavoastra, domnule sef nedorit de tot mai multe milioane de cetateni, ca m-ati facut sa nu regret increderea pe care i-am acordat-o suspectului Ciutacu atunci cand l-am primit in biroul din Casa Scanteii, etaj 8, a cincea usa pe stanga. M-am intrebat de atunci cu ingrijorare, in repetate randuri, de ce, insa, intarzie atat autoritatile politiei politice sa-i puna mana-n pix si calusul sub nas acestui ziarist obraznic care nu se mai opreste cu dezvaluirile despre catastrofele regimului condus de dumneavoastra. Acum am aflat, in fine, ca acest element destabilizator a fost dat in lucru; m-am convins ca institutiile pe care va bazati, totusi, functioneaza, va sunt slugi inca loiale. Sunt ingrijorat, insa, ca cineva din anturajul dumneavoastra va sapa prestigiul de zbir, lasand impresia ca bratul inarmat al regimului ar fi dirijat de un creier care intelege greu de unde vine pericolul. Nu-mi explic de ce posibilelor cartite de la varful Parchetului General si DNA le-a trebuit atata timp sa inceapa actiunea de cercetare a arhivelor institutiei unde acest tonomat privatiza bunurile poporului pe cand nu devenise tonomat. Sa fie o tradare din interior ca s-a inceput sa-l caute pe Ciutacu de Alro dupa ce v-ati chinuit atat sa ingropati chiar dosarul Alro? Daca nu privatiza Ciutacu, cum mai aranja blonda Nuti energie ieftina pentru rusnacii de la Alro? Abia acum inteleg de ce acest jefuitor de tara s-a refugiat tocmai la ultimul etaj in aceasta vagauna nestiuta sI greu de observat – Casa Scanteii, pe langa care treceti aproape zilnic. Nu credeati ca este asa de sus! Aici, in cuibul ciorilor, a fost in fine localizat de cercatasii dumneavoastra, desi doar la doua etaje, in turnul din dreapta, se afla o unitate de interceptare a convorbirilor, ai carei lucratori au pactizat, bag seama, cu dusmanul, ei folosind acelasi lift cu redactorii Jurnalului National si utilizind impreuna cu noi acelasi automat de cafea.

Doresc sa va asigur, domnule sef, ca nu ati gresi tinta, desi noi, ca intre barbati, putem recunoaste ca privim putin in lateral subiectul: Ciutacu mai are secrete nescrise, el descopera mereu erorile pe care le faceti, gafele ce cu oroare vi le asumati. Deoarece acest destabilizator trebuie anihilat pana incepe campania electorala, pe care va uram din tot sufletul sa o gresiti, solicit, in numele colegilor de birou, fiind si in asentimentul lui Ciutacu, sa montati tehnicile specifice de inregistrare video sI audio intr-un interval orar care sa nu ne perturbe programul de denigrare a regimului dumneavoastra odios. Cheile de la birou trebuie cerute de la receptie (cum ies baietii din lift, e o cusca mare, de 5m X 8m, sper sa o vada!), desi usa, de atata fortat noaptea, abia se mai tine. Va mai rugam sa puneti ziare pe calculatoare cand spargeti tencuiala. Nu e nevoie sa luati resturile de materiale, pentru ca face femeia curat dimineata. Daca baietii care vin sa ne conecteze la dosare sunt mai cu experienta in meserie, nici nu trebuie sa faca stricaciuni mari, ei stiu sa foloseasca traseele sI gaurile lasate de pe vremea lui Dulea si a Suzanei Gadea.

P.S. Sa nu vina dobitocii aia de la DNA Iasi, sa vina astia de la Bucuresti! Cu banii ne socotim noi cu Ciutacu, ca-l punem sa faca curat dupa ce iesiti din schema.

×