x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal 666 - număr malefic de care ar trebui să ne temem? Semnificațiile ascunse ale acestui simbol numeric

666 - număr malefic de care ar trebui să ne temem? Semnificațiile ascunse ale acestui simbol numeric

15 Apr 2019   •   03:48
666 - număr malefic de care ar trebui să ne temem? Semnificațiile ascunse ale acestui simbol numeric

Legendarul și temutul număr 666, asociat cu Satan, căruia i s-au atribuit de-a lungul timpului multiple înțelesuri, de la întruparea anticristului până la influențele extraterestre, a fost decriptat de către cercetători.

Semnificația fatidică a numărului își are originea în Vechiul Testament, care relatează încercarea nefericită a lui Satan de a înfiera Isarelul, încă din perioada patriarhală toată, printr-un om, care la faza de trib spre naţiune a numărat exact 666 de oameni, nici unul în plus, nici unul în minus.

O altă referire la numărul 666, aparținând Bibliei, dar și religiilor pagâne, vizează începuturile lumii, când 66 de duhuri s-au alăturat altor 4 duhuri necurate - 3 prezente în lume, celelalt prezent din umbră, cunoscut ca anticrist. Aceste 66 de duhuri însumate celorlalte 4 reprezintă numărul națiilor de pe pământ. „Toata lumea zace în cel rău " spunea Iisus şi nu greşea. Toate naţiunile sunt posedate, blocate, captive şi separate unele de altele de la episodul biblic al Turnului Babel.

(...)

Experţii în numerologie de la Numberphile, care au decriptat numărul 666 susțin că.................................

Citește mai departe ce spune experții în numerologie despre numărul 666

×