x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Bioterapia la distanţă, o realitate

Bioterapia la distanţă, o realitate

de Romulus Popescu    |    10 Feb 2012   •   21:00
Bioterapia la distanţă, o realitate

Materia este ancorata in timp si spatiu. Ceea ce se percepe vizual este supus legilor materiei. Tot ce este legat de spirit nu poate fi incarcerat in aceste dimensiuni spatio-temporale. Spi­ritul are calitatea de a fi omniprezent, fiind asemenea elementelor ce compun o holograma. Cu alte cuvinte, intr-o imagine hologra­fica, fiecare particica a imaginii contine intregul, fiecare particica se regaseste in orice alta particica a intregului. Gandul nostru are pu­terea de a se afla instantaneu oriunde si oricand, avand capacitatea de a influenta infoenergetic ceea ce-si propune. Dar calitatea acestei influente este direct proportionala cu intensitatea si durata concentrarii asupra actiunii respective.

Posibilitatea psihochinezica a mintii umane a starnit interesul mai multor personalitati din lumea stiintei. Astfel, in acest sens, s-au efectuat experimente asupra materiei, incepand de la structuri simple pana la cele mai complexe. Unele dintre acestea au fost expuse in volumul despre care am mai amintit cu alta ocazie, si anume 'Puterile oculte ale mintii', autor Enrique de Vicente, aparut in limba romana la Editura RAO International Publishing Company, in anul 2008.
Doctorul Robert Miller, impreuna cu un inginer pe nume Ambrose Worrall si cu sotia acestuia, Olga, doctor in filosofie, au incercat si ei sa verifice posibilitatea mintii de a putea influenta materia.

Cei doi soti, prin concentrare si vizualizare a ceea ce doreau sa obtina, intr-o noapte, au reusit sa accelereze cu 800% viteza de crestere a unei seminte de gazon, ce se gasea la mii de kilometri distanta fata de locul in care se aflau.
Doctorul Miller impreuna cu fizicianul Phillip Reinhart au asistat la un alt experiment facut de Olga, in urma caruia aceasta a reusit tot de la asemenea distanta, intr-un moment prestabilit, sa produca ondulatii in atmosfera saturata uniform cu aburi, a camerei de ceata a unui laborator atomic. Experimentul a fost repetat dupa o perioada, pentru a se observa identitatea rezultatului. Au fost efectuate fotografii inainte, in timpul si dupa experiment, acesta desfasurandu-se in timp de opt minute si care fotografii au confirmat existenta acestor efecte considerate paranormale.

Cu alta ocazie, Olga a evidentiat influenta mintii sale asupra unei reactii chimice, in timpul careia un amestec isi schimba culoarea la intervale regulate de timp. Astfel, ea a reusit sa accelereze aceste schimbari cromatice. Tot de la distanta a reusit sa mareasca rezistenta unei bacterii la efectele imobilizatoare ale unui drog, precum si sa modifice structura cristalina a unor saruri de cupru, schimband perceptibil coloratia acestora.

Trecand la experimente facute pe structuri ale corpului uman, doctorul Norman Shealy impreuna cu Elmer Green au studiat efectul influentei infoenergetice a mintii doamnei Worrall asupra a 12 pacienti. Ea s-a concentrat timp de cinci minute asupra fiecaruia din acest grup. Erau persoane la care se manifestau dureri cronice provocate de diferite afectiuni. Acestea se aflau in alta incapere fata de Olga, fiind conectate la monitoare fiziologice si fara a fi informate despre acest experiment. La patru persoane, dintre cele 12, s-au remarcat modificari ale undelor lor cerebrale, ale ritmurilor cardiace si respiratorii, precum si ale tempe­raturii si conductivitatii electrice a pielii.

Dupa doua zile de la experiment, la una dintre acestea care indurase dureri de cap timp de 27 de ani a inceput sa se manifeste disparitia durerii pana la eliminarea ei totala. O alta, care in urma unor operatii nu obtinuse inlaturarea suferintei, dupa o saptamana de la terapia Olgai, manifestarile dureroase au luat sfarsit.

Graham si Anita Watkins au pus la cale un alt experiment, legat de vindecarea organismului viu de la distanta. Astfel, cei doi au contactat cativa tamaduitori cu rezultate in acest domeniu. Apoi, au anesteziat o pereche de cobai pe care au plasat-o in spatele unui geam gros si le-au cerut acestora, pe rand, sa se concentreze pentru a obtine trezirea din anestezie a unuia dintre cobai. S-au efectuat mai multe incercari cu diferite perechi de cobai, folosindu-se cate unul dintre terapeuti. S-a constat, la final, ca rozatoarele alese pentru interventie infoenergetica isi reveneau inaintea celorlalte asupra carora nu s-a exercitat vreo influenta. Posibilitatea obtinerii acestor rezultate datorate hazardului sau intamplarii este de 1 la 100.000.

Experimentul
Watkins si Wells au mers mai departe. I-au cerut vindecatorului cu care colaborau sa paraseasca locatia dupa efectuarea unui tratament. Apoi, au adus cobaii anesteziati si i-au asezat pe masa unde i se ceruse vindecatorului sa-si dirijeze energia in timpul experimentului anterior. Cobaii respectivi s-au trezit inaintea altora aflati in alte locuri. Concluzia este ca in spatiul acela s-a manifestat amprenta energetica a terapeutului, acest loc ramanand incarcat cu energia imprimata anterior.

Rugaciunile, slujbele religioase, privite ca fenomen, au la baza invocarea aceleiasi Energii Universale, fapt ce nu diminueaza cu nimic ideea de existenta a Divinitatii, ci doar este evidentiata constatarea existentei fenomenului. Lacasurile in care sunt invocate puterile Divinitatii sunt locuri amprentate cu aceasta energie benefica, acolo formandu-se adevarate sfere de energie cu frecvente ale caror influente sunt tamaduitoare si a caror intensitate este in concordanta cu capacitatea celor ce-si lasa amprenta asupra acestor spatii. Acest adevar se ascunde si in proverbul 'Omul sfinteste locul'.

Deci, rugaciunea poate contribui la anihilarea bolilor. Iata un experiment care intareste aceasta afirmatie. Cardiologul Randy Bird a selectionat, cu ajutorul calculatorului, doua grupuri compuse din 192 si respectiv 201 persoane internate cu afectiuni coronariene, in Spitalul General din San Francisco. Liste cu numele celor din primul grup au fost date unor credinciosi protestanti, catolici si evrei, care au fost rugati sa se roage zilnic pentru insanatosirea lor rapida. Actiunea s-a desfasurat fara ca acei aflati in suferinta, precum si personalul medical sa cunoasca existenta ei. Dupa un an s-au tras concluziile. Nici unul dintre pacientii pentru care s-au facut rugaciuni nu avusese nevoie de vreo intubatie, in timp ce 12 dintre ceilalti au avut nevoie de aceasta interventie.

Doar trei dintre cei din primul grup au fost tratati cu antibiotice in comparatie cu 18, care faceau parte din celalalt grup. Opt dintre cei ajutati prin rugaciuni au suferit edeme pulmonare fata de un numar de 16 care apartineau celui de-al doilea grup. Acest experiment a starnit in Anglia curiozitatea si a altor medici, care, la randul lor, au efectuat asemenea expe­rimente. Printre ei se afla farmacologii Joyce si Weldon, ginecologul Gardner si altii.

In urma unor asemenea rezultate, se poate observa cu ochiul liber, de la departare, ca tratamentele bazate pe bioenergie, efectuate la distanta, reprezinta o realitate incontestabila.

×
Subiecte în articol: paranormal jurnalul de duminică