x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Glosar popular de vise: MIREASĂ

Glosar popular de vise: MIREASĂ

10 Mar 2019   •   05:08
Glosar popular de vise: MIREASĂ

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit întotdeauna interesul. Nu există om care să nu viseze, iar visele genereazî stări de liniște sau de neliniște pe care le dorim interpretate.

 Din glosarul de credințe despre vise, despre: ce înseamnă când visezi copil mireasă.

O mireasă care îți apare în vis este simbolul unei relații sau mai poate însemna inocență. O mireasă în vis este destul de interesant și poate fi o experiență cu semnificații aparte.

Mireasa are legătură cu asumarea unui angajament. Doi oameni care devin unul. Așadar, care este semnificația apariției miresei în vis?

Potrivit lui Freud, astfel de vise sunt cauzate de frustrare sau anxietatea legate de un angajament.

Exista si alte teorii, conform carora aparitia miresei in vis isi are originea intr-un sentiment adanc de a avea o relatie buna si nu trebuie legata de un context sexual.

Insa, indiferent de sentimentele pe care le genereaza (bucurie, suparare sau frustrare), trebuie sa-ti amintesti faptul ca mintea ta a creat imaginile pentru a te lamuri in legatura cu ceva sau a te intari.

Chiar daca visul te lasa cu un sentiment de pierdere, regret sau fericire, mireasa este semn de angajament profund in viata.

Asa cum s-a mai spus, un vis despre o mireasa indica faptul ca........................

Citeșe mai departe ce înseamnă dacă visezi mireasă

×