x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Glosar popular de vise: PISICI

Glosar popular de vise: PISICI

10 Mar 2019   •   06:37
Glosar popular de vise: PISICI

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit întotdeauna interesul. Nu există om care să nu viseze, iar visele genereazî stări de liniște sau de neliniște pe care le dorim interpretate.

Din glosarul de credințe despre vise, despre: ce înseamnă când visezi pisici.

Un vis despre/cu pisici, nu va fi aceleași pentru un iubitor al acestor animale, comparativ cu al altuia care se teme de ele. Într-un vis, pisicile pot avea sensuri diferite în funcție de context.

Există o știință dedicată studiului viselor, denumită onirologie. Aceasta încercă să le traducă și să le înzestreze cu semnificații în funcție de versiunile viselor.

Datorită acestui fapt, știm că "substanța visului este reală, ceea ce nu este real este imaginea concretă pe care mintea noastră o alege să transmită mesajul". Prin urmare, fiecare interpretează visele în felul propriu, iar semnificațiile diferă de la o persoană la alta.

În general, ele sunt considerate a fi reprezentative pentru partea feminină și intuitivă a sufletelor noastre. Unii spun că pisicile care apar în vis sunt un simbol pentru intuiție.

Alte interpretări susțin că pisicile simbolizează.......

Citește mai departe și află cum interpretezi visele cu pisici

Sursa foto: Pixabay

×