x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Conectarea la tot ceea ce există

Conectarea la tot ceea ce există

de Romulus Popescu    |    26 Ian 2013   •   00:23
Conectarea la tot ceea ce există
Sursa foto: Thinkstock

Un tânăr intră într-o biserică şi se roagă: “Ajută-mă Doamne, să câştig şi eu la loto!” Şi se roagă aşa toată viaţa, fără a ajunge la vreun rezultat. La un moment dat, Dumnezeu îi răspunde: “Măi omule, te ajut, dar cumpără şi tu o dată un bilet la loto!”

Biblia spune “Cere şi ţi se va da!” Dar, când cerem, ca să putem primi trebuie să avem îndeplinite anumite condiţii. În sistemul de terapie Theta Healing, promovat de Vianna Stibal, când cerem sau, cum spune autoarea, când comandăm, în sensul lansării rugăminţii de a fi ajutaţi să anulăm orice afecţiune, trebuie să fim cuprinşi de iubire necondiţionată. Atunci, ne putem înălţa şi conecta la energiile Divine pentru realizarea procesului de însănătoşire, care este un proces de cocreaţie, “ca martori alături de Creator”, afirmă Vianna Stibal.

Intrarea în rezonanţă cu Dumnezeu sau Buddha sau Yehova sau Allah sau cum mai este percepută Divinitatea în diferite colţuri ale lumii, face posibilă urcarea până la Al Şaptelea Plan al Existenţei, spre Energia Creatoare a Tot Ceea ce Există.

Stibal expune o metodă cu ajutorul căreia se poate ajunge la înţelegerea a Tot Ceea Ce Există şi totodată, la intrarea în Al Şaptelea Plan. Aşadar:

“Imaginaţi-vă energia care urcă din centrul Pământului, străbătându-vă corpul din tălpile picioarelor până în creştetul capului, ieşind sub forma unui frumos glob de lumină. Sunteţi în acest glob de lumină. Remarcaţi ce culoare are. Acum imaginaţi-vă că vă înălţaţi dincolo de Univers. Apoi imaginaţi-vă că intraţi în Lumina de deasupra Universului; este o Lumină puternică şi frumoasă. Acum imaginaţi-vă că treceţi prin acea Lumină şi vedeţi o altă Lumină, mai strălucitoare şi apoi alta şi alta, de fapt sunt multe Lumini strălucitoare. Continuaţi. Între Lumini există o fâşie puţin mai întunecată, dar acesta este doar un strat înainte de următoarea Lumină, aşadar trebuie să continuaţi. În final, veţi descoperi o Lumină minunată şi strălucitoare. Treceţi prin ea. Când treceţi prin ea, veţi vedea un strat de energie, un fel de substanţă gelatinoasă, care are toate culorile curcubeului. Când intraţi în ea, veţi vedea că se schimbă culorile. Acestea sunt Legile. Veţi vedea toate formele şi culorile posibile. În depărtare, se vede o Lumină alb-albăstruie, irizată, perlată. Îndreptaţi-vă într-acolo. Evitaţi Lumina de culoare albastru intens, pentru că aceasta reprezintă Legea Magnetismului. Pe măsură ce vă apropiaţi, o să remarcaţi o ceaţă roz. Aceasta este Legea Compasiunii şi vă va împinge către un loc special. Veţi vedea că Lumina perlată are o formă dreptunghiulară, ca o fereastră. Fereastra este de fapt deschiderea spre Cel de-al Şaptelea Plan. Acum treceţi prin fereastră. Pătrundeţi mai adânc. Observaţi o lumină albă care vă străbate corpul. O simţiţi în corp. Pare uşoară, dar are esenţă. O puteţi simţi cum vă străbate; este ca şi cum nu mai faceţi diferenţa între propriul corp şi energie. Deveniţi «Tot Ceea Ce Există». Nu vă faceţi griji. Corpul dumneavoastră nu va dispărea. Va deveni perfect şi sănătos. Amintiţi-vă că aici este doar energie, nu sunt oameni sau lucruri. Deci, dacă vedeţi oameni, mergeţi mai sus. Din acest loc, Atotcreatorul va face vindecări pe loc, iar dumneavoastră puteţi crea toate aspectele propriei vieţi.”

Această procedură ajută la reconectarea neuronilor la momentul Creaţiei. Când cineva se înalţă, cu ajutorul acestei metode, în al Şaptelea Plan, afirmă Vianna, “percepţia este că iese din propriul spaţiu, se deplasează în Univers, în zonele foarte depărtate ale Cosmosului şi trece printr-un portal al Creaţiei. În fiecare om există un Microunivers identic cu Tot Ceea Ce Există, cu aceeaşi Forţă Creatoare ca a Sursei sau Divinităţii. Infinitul există atât în lăuntrul nostru, cât şi-n afara noastră.

Conştiinţa Cosmică este diferită de conştiinţa pământeană. Conştiinţa umană colectivă nu s-a dezvoltat, încă, pentru a fi pur Divină. Iată câteva aspecte şi percepţii de care ne eliberăm atunci când folosim calea către al Şaptelea Plan al Existenţei: “Egoul uman; aspectul morţii; emoţiile din planurile fizic şi mental (de exemplu, teama, îndoiala şi neîncrederea); conştiinţa de grup; dualismul; dorinţele instinctuale; pasiunile; existenţa umană într-o lume fizică; iluzia existenţei fizice; nevoia de suferinţă (suferinţa este o opţiune); nevoia de sacrificiu (sacrificiul este o opţiune); separarea; nevoia unei «bomboane cerebrale».”

Vianna Stibal recomandă o meditaţie zilnică, necesară conectării la Tot Ceea Ce Există. Cu cât se menţine mai mult rezonanţa cu această energie, cu atât va fi mai uşor să fie create lucruri pozitive în viaţă. Astfel:

“Imaginaţi-vă energia urcând din centrul Pământului, prin tălpile picioarelor, până în creştetul capului şi înălţându-se deasupra propriului spaţiu într-un frumos glob de lumină. Trecând prin toate Planurile Existenţei, ajungeţi direct în al Şaptelea Plan şi, ca prin minune, dintr-odată sunteţi acolo. Când ajungeţi în al Şaptelea Plan, globul de lumină care vă înconjoară dispare şi energia a Tot Ceea Ce Există vă cuprinde fiecare moleculă şi fiecare atom din care sunteţi alcătuiţi, până când, în sfârşit, vă topiţi în iubirea Atotcreatorului (Creatorului a Tot Ceea Ce Există). Nu mai există teamă. Simţiţi doar energia mişcându-vă lin prin tot corpul. Simţiţi că sunteţi una cu tot şi cu toate.

Este uşor de manifestat în această energie, deoarece vă daţi seama că sunteţi una cu oricine există. Puteţi simţi energia din jurul dumneavoastră şi, pe măsură ce conştientizaţi acest lucru, corpul intră într-o stare de echilibru perfect. Acum este timpul să vă gândiţi la ceea ce vreţi să realizaţi în viaţă. Imaginaţi-vă că acel lucru s-a realizat deja şi că faceţi parte din el. Inspiraţi profund, deschideţi ochii, simţindu-vă conectaţi deplin la «Tot Ceea Ce Există». Din acest loc, în care sunteţi conectaţi la «Tot Ceea Ce Există», puteţi schimba rostul şi energia propriei vieţi.” 

Urmează prezentarea metodei de scanare paranormală a unui organism pentru determinarea eventualelor afecţiuni şi a posibilităţilor terapeutice ale sistemului Theta Healing.

×
Subiecte în articol: theta healing