x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii

02 Mar 2019   •   03:34
Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii

Credința potrivit căreia atunci când cineva moare, deși corpul este sortit descompunerii, o parte din sine va renaște într-un alt organism, a existat dintotdeauna, mai ales în religiile orientale precum Hinduismul și Budismul.

Convingerea că cineva a trăit înainte și va trăi din nou într-un alt corp după moarte nu este doar o noțiune abstractă, ci este viziunea majorității celor ce cred în viața veșnică.

Cum analiza asupra vieților viitoare este aproape imposibilă, astrologilor și celor pasionați de această latură a existenței nu le-a fost niciodată străină introspecția în viețile anterioare ale oamenilor.

Din punctul de vedere al specialiștilor, karma este elementul central care ne ghidează "incursiunea" în viața anterioară. În limba sanscrită, cuvântul "karma" înseamnă "acțiune", însă mesajul noțiunii este mult mai pătrunzător, referindu-se la faptul că orice acțiune implică o reacțiune. Ideea este că tot ceea ce gândim, spunem sau facem generează un răspuns al universului, chiar dacă este evident pentru noi sau nu.

Karma se referă pur și simplu la consecințele acțiunilor și gândirii noastre, care nu se estompează odată cu moartea, ci își continuă ciclul și în viețile următoare, conform teoriei reîncarnării. Este o forță impersonală care cântărește toate faptele în decursul vieții și care determină, în ciclul de transmigrare a sufletelor, calitatea vieții următoare. Mulți oameni au probleme lăsate nerezolvate în viața anterioară sau, pur și simplu, au o slăbiciune pe care nu au reușit să o depășească și care îi urmărește în toate existențele, împiedicându-i să evolueze spiritual.

Există o metodă simplă pentru a afla care este datoria ta sprituală în această viață: aflarea numărului karmic asociat datei tale de naștere. Acesta se calculează prin adunarea cifrelor care compun data nașterii tale și apoi adunarea cifrelor care compun rezultatul, până când obții o singură cifră. Singura excepție este când obții rezultatele "11" și "22", care au o semnificație aparte.

Iată un exemplu:

Data nașterii: 17. 05.1981
Numărul karmic: 1+7+5+1+9+8+1 = 32 = 3+2 = 5

Care este menirea ta în această viață în funcție de numărul karmic:

1 - Într-o viață anterioară, nu ai reușit să îți câștigi independența și, prin urmare, chiar și în această viață îți este greu să iei decizii și să fii tu însuți. Soluția este să ai mai multă încredere în tine și să începi să te afirmi, pentru a deveni o persoană liberă mental și spiritual.

2 -În viața anterioară................

Citește mai departe și află care este numărul tău karmic și ce semnifică el

×