x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Demonul din "batistă" și povestea sa terifiantă

Demonul din "batistă" și povestea sa terifiantă

15 Mar 2019   •   04:06
Demonul din "batistă" și povestea sa terifiantă

Am auzit multe povești care țin de paranormal, însă, pentru că acestea ies din sfera normalului și a cognoscibililui, adevărul din spatele lor este de multe ori pus la îndoială.

Una dintre aceste povești relatează un șir de întâmplări teribile, petrecute chiar la marginea Bucureștiului, într-un cartier mărginaș. Succesiunea halucinantă a întâmplărilor cu sfârșit tragic ne detremină să ne gândim dacă nu cumva paranormalul face parte din viață, fiind o latură a existenței noastre pe care refuzăm să o acceptăm din cauza caracterului său înspăimântător. 

Povestea "demonului din batistă" este relatată de Emil Străinu într-una din cărțile sale. Mai mult decât atât, acesta a fost martorul unui capitol, motiv pentru care a început o anchetă pe cont propriu, în încercarea de a da plauzibilitate acestei povești terifiante, de a-i pune un... diagnostic corect.

Plăsmuirea începe așa cum spuneam, pe una dintre străzile Bucureștiului, unde se făceau săpături. Un muncitor, de vârstă medie, săpa un șanț, pe o căldură insuportabilă. La un moment dat, a găsit sub pământ, mai multe cioburi de sticlă și o statuetă mică, din sticlă neagră, reprezentând un demon. Un adevărat demon, care avea coadă, coarne și un trident în mână.

Fericit că a descoperit o mică comoară, bărbatul.......................

Citește mai departe despre DEMONUL DIN BATISTĂ 

×