x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Din proprie experienţă

Din proprie experienţă

de Romulus Popescu    |    17 Feb 2012   •   21:00
Din proprie experienţă

Tratamentele neconventionale, ce apartin domeniului denumit paranormal, nu sunt 'gustate' de oricine, pentru ca nu se manifesta o credinta unanima in veridicitatea lor. Printre persoanele care se prezinta sa beneficieze de biote­rapii si cred in beneficitatea acestui gen de tratament, sunt cele care au afectiuni sau cele care fac tratamente preventive pentru intretinerea sanatatii.

Dar majoritatea este formata din cei care n-au ajuns la vreun rezultat, in urma altor tratamente pe care le-au urmat. Printre acestia se afla si multi care nu cred in bioterapie, dar, disperati, afirma ca ar face orice aud pentru a se insanatosi si, in ultima instanta, isi spun 'hai s-o incerc si p-asta'. In acest caz, dupa ce, in urma sedintelor de bioterapie, este regasit echilibrul psihic si fizic, afectiunile ramanand, de obicei, doar in amintire, este normal ca fostul pacient sa se manifeste printr-o explozie de bucurie. Multi m-au intrebat daca nu ma obosesc nenumaratele probleme ale altora cu care ma confrunt zilnic.

Nu, caci fiecare caz este o provocare si dorinta de a vedea cat mai curand rezultatele imi da puterea de a merge pana la capat fara a obosi, pentru a ma bucura alaturi de pacient la castigarea razboiului cu afectiunile. Pe de alta parte, relatia dintre cel care trateaza si cel care este tratat, pe toata perioada terapiei, este lipsita, in general, de orice tensiune intre cei doi. Dupa primul sfert de ora scurs din prima sedinta, deja incepe sa se profileze vizibil schimbarea starii pacientului.

De altfel, linistea sufleteasca a celui care sufera incepe sa se instaleze inca din momentul evaluarii radiestezice a organismului prin extrasenzorialitate, putandu-se stabili in cateva minute starea functiilor si structurii organelor fara nici un fel de informare exterioara prealabila din partea pacientului.

Dupa o evaluare corecta si o terapie facuta cu toata seriozitatea, starea de sanatate incepe sa se prefigureze piramidal. Daca la unii pacienti nu exista credinta in rezultate, aceasta este castigata, de obicei, inca de la prima sedinta. Este important ca, in lupta cu bolile, pacientul sa inceapa sa creada in terapie, caci energiile corpului se vor indrepta mai intens catre alungarea afectiunilor. Deci, sunt necesare credinta, vointa si dorinta de insanatosire. Da! Dorinta de insanatosire, caci exista persoane tratate, cu ajutorul acestui sistem neconventional, care au afirmat initial ca nu doresc sa mai traiasca. Vindecarile se fac printr-o colaborare intensa terapeut-pacient, uneori chiar neconstientizata de cel din urma.

Afectiunile nu sunt numai cele care par, stabilite prin diagnosticele medicinei alopate. Bolile vizibile sunt declansate de blocaje energetice invizibile. Daca se elimina aceste blocaje, efectul este disparitia bolilor diagnosticate medical. Un blocaj energetic, de la un anumit nivel, poate fi cauza declansarii mai multor boli, deci, eliminarea acestuia rezolva dintr-o data mai multe afectiuni. Astfel, este importanta evaluarea energetica a organismului pentru a concepe strategia proprie fiecarui caz, in scopul regasirii sanatatii. Asa ca, atunci cand vorbim despre cazuistica, abordarea se face dife­rit fata de medicina alopata.

Cazuri cu care m-am confruntat sunt multe si interesante. Imi este greu sa aleg unele dintre acestea. Totusi, va relatez cateva.
La sfarsitul lunii iunie s-a prezentat la tratament domnul Tudor V., din Buzau. Pe zona lombara avea o vertebra sparta, iar alta deplasata. I se propusese efectuarea unei interventii chirurgicale. Durerile erau insuportabile pe traiectoria nervului sciatic. Am facut evaluarea radiestezica a intregului organism si am trecut la tratamentul bioenergetic. Dupa doua sedinte mi-a telefonat, spunandu-mi ca are dureri groaznice si nu poate cobori din pat. Erau durerile normale specifice refacerii zonei afectate.

In timpul convorbirii telefonice i-am facut un tratament de echilibrare energetica, pentru a reusi sa treaca mai usor peste momentele cumplite de durere. La sfarsitul convorbirii l-am rugat sa coboare din pat, caci va constata lipsa durerii. Speriat, a replicat ca ii este frica sa se ridice in picioare, considerand ca nu va rezista. Pana la urma m-a ascultat, s-a ridicat din pat, si, incepand sa mearga, a izbucnit la telefon: 'Nu ma mai doare!'. Au urmat inca doua sedinte de bioterapie, ramanand a ne intalni dupa concediu. In aceasta perioada s-a prezentat la medicul care ii recomandase interventia chirurgicala.

Astfel, indrumat de acesta, s-a prezentat la Bucuresti la un neurochirurg. Inainte de consult si operatie a fost indrumat sa mai faca un RMN, pentru a observa mai corect zona ce va trebui sa fie operata. Vazand rezultatul RMN-ului, medicul a constatat cu stupoare ca vertebra sparta se refacuse, iar cealalta, deplasata, revenise in pozitia normala, mai mult chiar, portiunea din osul spart disparuse, fiind resorbita.
Iata pe scurt un alt caz prezentat telegrafic. Cu cinci ani in urma, o ruda a domnului Tudor V. a cazut dintr-un nuc, fracturandu-si coloana vertebrala in zona lombara, ramanand astfel para­lizat de la talie pana la varful picioarelor.

Dupa noua luni de spitalizare s-a intors acasa in scaunul cu rotile. Am fost contactat, in ideea refacerii cu ajutorul bioterapiei. Am facut o evaluare si o prima sedinta de bioterapie, la sfarsitul careia am afirmat ca dupa 10 sedinte va incepe sa mearga, ceea ce s-a si intamplat. L-am indrumat, apoi, catre un sanatoriu pentru recuperare, in vederea refacerii masei musculare. Dupa o luna si jumatate a continuat recuperarea acasa. Cand s-a prezentat la spital, de unde plecase in scaunul cu rotile, medicul, vazandu-l ca merge normal, i-a cerut cartea de identitate, crezand ca este o alta persoana care insa ar putea sa semene cu el. Dupa cativa ani de la refacerea completa, acestui domn i-a murit un unchi.

La putin timp de la decesul unchiului, l-a visat pe acesta ca ii spunea: 'Vino aici la mine ca este minunat, nu ca acolo la tine!'. Dupa trei zile de la acest vis, domnul in cauza a facut un accident vascular cerebral si a decedat.

Am tratat un medic, la New York, a carui afectiune era declansata de intoxicarea grava a organismului, in urma unui tratament administrat gresit. Dupa prima sedinta, m-a contactat la telefon un producator de televiziune, un octogenar usor ipohondru. Ma ruga sa ne intalnim pentru o terapie. Medicul sau era medicul pe care il tratam. Acesta l-a sunat pe pacientul sau, omul de televiziune, spunandu-i: 'Da telefon acum unuia din Romania, care se afla la New York, pentru ca te poate insanatosi'.

Dupa evaluare am constatat, la octogenar, o opturare a vaselor sangvine, mai ales a celor din zona inimii, alaturi de alte disfunctii ale ficatului, colecistului, rinichilor. In urma catorva sedinte, dupa o perioada de doua saptamani, persoana respectiva a facut investigatii, in paralel, in aceeasi zi, la doua clinici, iar cand ne-am reintalnit avea gura pana la urechi de fericire. Toate rezultatele investigatiilor aratau ca organismul se afla intr-o functionare normala.

Zilele urmatoare, acesta a plecat cu avionul intr-o vacanta in Canada, la vila sa aflata pe malul unui lac. Cand a aterizat pe teritoriul canadian mi-a telefonat intrebandu-ma: 'Este vreo problema cu sanatatea mea daca am stat in avion langa un tip care a tusit conti­nuu?'.

Tot in Statele Unite, dar de asta data la Chicago, un roman de origine avea hernie de disc, cu care 's-a potcovit' in urma unui accident de circulatie produs de catre varul sau, culmea, politist american la serviciul circulatie. Romanul cu pricina, angajat in cadrul unui aeroport, era in concediu medical, fiind imobilizat la pat. Dupa o saptamana de bioterapie a reusit sa devina apt pentru munca. Vertebrele si-au reluat pozitia normala in coloana vertebrala.

Sunt atatia care ar replica: 'Du-te, domnule, cu minciunile de aici'. Poate ca este necesar sa explic, pe scurt, fenomenul. Echilibrarea energetica face ca orga­nismul sa-si refaca matricea energetica proprie. Atunci ADN-ul, in care se gasesc toate informatiile legate de structura si functiile organelor corpului, pana la nivel celular, beneficiaza de energia necesara cu ajutorul careia sa-si rezolve problemele. Deci, iata ca prin acest tip de tratament, neinvaziv si fara efecte secundare, cu un mic ajutor din afara, organismul are mecanismele lui cu care se poate reface singur. Ramane doar sa ridicam credinta la nivelul posibilitatilor care stau ascunse in noi, asteptand sa le accesam.

×
Subiecte în articol: paranormal