x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Evaluarea în Theta healing

Evaluarea în Theta healing

de Romulus Popescu    |    02 Feb 2013   •   00:28
Evaluarea în Theta healing
Sursa foto: Thinkstock

Suntem obişnuiţi să asimilăm informaţiile din jurul nostru, primite prin cele cinci simţuri. Aşa suntem educaţi de societatea materială în care trăim. Dar există şi posibilitatea de a “citi” ce se întâmplă în noi sau în afara noastră folosind capacităţile noastre latente, considerate paranormale, pe care am uitat să le accesăm.

Unul dintre sistemele care ne ajută să redescoperim această calitate de a citi în afara normalului, este tehnica Theta Healing a Viannei Stibal, expusă în cartea cu acelaşi titlu, apărută la Editura Adevăr Divin, Braşov, 2011.

Printre altele, ea descrie şi modul de accesare al acestui canal psi de informaţii folosite pentru evaluările neconvenţionale ale structurilor şi funcţiilor organismului uman. Cheia este trecerea undelor psihicului din zona Beta prin Alpha, oprindu-se în Theta. Starea Theta deschide poarta către volumul de informaţii despre tot ceea ce există într-o Memorie Universală, din afara a ceea ce considerăm a fi normal de aflat. Conexiunea se poate realiza într-o fracţiune de secundă, dar este important să avem capacitatea de a menţine această stare mai mult timp. Este starea în care se pot realiza şi vindecări paranormale.

Vianna îndrumă pe cei care vor să ajungă la performanţa evaluării sănătăţii organismului pe această cale neconvenţională, prin sfaturile ce urmează.
“Începeţi din chakra inimii. Trimiteţi energia în Pământul-Mamă. Readuceţi energia în corp pentru a deschide chakrele şi a trezi energia kundalini. Trimiteţi energia în sus şi în afara corpului, prin chakra coroanei. Treceţi prin toate Planurile Existenţei folosind Calea de parcurs către Tot Ceea Ce Există. Conectaţi-vă la al Şaptelea Plan al Existenţei şi la Atoatecreatorul. Formulaţi comanda să fiţi martori ai Citirii. Intraţi în spaţiul persoanei. După ce aţi terminat, readuceţi energia, curăţaţi-vă (clătiţi-vă), împământaţi-vă şi readuceţi energia înapoi în corp.”
Cele Şapte Planuri ale Existenţei, despre care aminteşte autoarea, vor fi tratate mai pe larg într-un articol viitor.

După ce se face evaluarea sau terapia prin Theta Healing, este necesară realizarea unei curăţări de frecvenţele afecţiunilor citite sau tratate. Stibal expune două moduri de realizare a eliberării de eventualele frecvenţe agresive pentru corpul uman. “Primul mod este să vă curaţaţi cu lumină albă sau cu apă limpede, atunci când reveniţi cu conştiinţa înapoi în corp. Al doilea mod este să mergeţi din nou în Al Şaptelea Plan al Existenţei. Imediat ce v-aţi conectat la al Şaptelea Plan al Existenţei, conştiinţa va fi curăţată şi puteţi deschide liniştiţi ochii. Aceasta este curăţarea (clătirea) spirituală şi separarea de proces. Curăţaţi-vă pentru a evita încărcarea cu durerile, suferinţele sau cu bagajul emoţional preluat de la cealaltă persoană.”

Urmează o împământare care are scopul aducerii întregii conştiinţe în propriul spaţiu şi corp. Paşii, pentru realizarea acestui fapt, sunt: “Vizualizaţi-vă energia coborând în pământ; vizualizaţi-vă energia revenind prin picioare şi urcând prin corp până la chakra coroanei.” Este necesară o întrerupere a emisiei energiei către cel tratat pentru a rupe rezonanţa cu frecvenţele afecţiunilor acestuia.

Paşii urmaţi pentru evaluarea (citirea) informaţiilor, legate de starea de sănătate a unei persoane sunt, după indicaţiile Viannei Stibal:
“1. Aşezaţi-vă pe un scaun faţă în faţă cu persona pentru care faceţi citirea.
2. Puneţi-vă mâinile cu palmele în sus, sub mâinile celeilalte persoane, ale cărei palme vor fi îndreptate în jos, ţinându-i mâinile.
3. Centraţi-vă în inimă şi vizualizaţi-vă mergând spre centrul Pământului-Mamă, care face parte din Tot Ceea Ce Există.
4. Vizualizaţi aducerea energiei prin picioare, deschizând pe parcurs toate chakrele. Ieşiţi prin chakra coroanei într-un frumos glob de lumină, spre Univers.
5. Treceţi dincolo de Univers, de luminile albe, de luminile întunecate, de substanţa gelatinoasă, care reprezintă Legile, prin lumina albă, irizată, perlată, până în Al Şaptelea Plan Al Existenţei.
6. Formulaţi comanda şi spuneţi în gând «Atoatecreatorule, fă să aibă loc o citire pentru (spuneţi numele persoanei)». Imediat ce cuvintele au fost rostite, creierul intră în starea Theta. (Amintiţi-va că numai conştiinţa este trimisă prin chakra coroanei, nu şi «spiritul»).
7. Apoi spuneţi «Mulţumesc». Este foarte important, fiindcă atunci când spuneţi «Mulţumesc», subconştientul crede că este deja împlinit. Dar şi mai important este că sunteţi conectaţi şi exprimaţi recunoştinţa fără de cea mai importantă fiinţă din Univers, Creatorul.
8. Acum spuneţi cu fermitate «S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!». Astfel spuneţi subconştientului, conştientului şi Eului Superior că această acţiune s-a împlinit.
9. În acest moment (amintiţi-vă că sunteţi încă deasupra propriului spaţiu), vă imaginaţi intrând în corpul celeilalte persoane, prin creştetul capului (prin chakra coroanei) şi aprindeţi o lumină.
10. Motivul pentru care «aprindeţi o lumină», atunci când începeţi să faceţi citiri, este să vă antrenaţi mintea. Este ca şi cum aţi învăţa să mergeţi pe bicicletă. Primul lucru care se va întâmpla când veţi aprinde lumina este luminarea creierului (dacă totul funcţionează corect în acea parte a corpului).
11. În timp ce străbateţi corpul, dacă vreo parte a acestuia nu se luminează, înseamnă că este o problemă în acea zonă. Apoi treceţi la zona gâtului. Dacă lumina nu se aprinde , întrebaţi persoana dacă are dureri în zona gâtului. De cele mai multe ori, oamenii vă vor spune că au un junghi sau o durere ori veţi descoperi că au o problemă la glanda tiroidă. Apoi, coborâţi în cavitatea toracică. Dacă se luminează, veţi continua spre stomac. Pe măsură ce parcurgeţi virtual corpul persoanei, informaţi persoana despre organele care nu (se) luminează. Amintiţi-vă că, de fiecare dată când vorbiţi, undele cerebrale revin în starea Beta. Totuşi, puteţi reveni cu uşurinţă în Starea Theta, fiindcă v-aţi învăţat mintea să treacă de la Beta la Alpha şi Theta după voinţă. Străbateţi astfel întregul corp.
12. Când aţi terminat scanarea corpului, imaginaţi-vă cum ieşiţi din spaţiul clientului şi vă clătiţi cu un şuvoi de apă (Poate fi un pârâu de munte sau o cascadă, orice vreţi să vă imaginaţi). Imaginaţi-vă energia revenind în spaţiul propriu şi intrând în pământ. Aduceţi energia prin toate chakrele până la chakra coroanei. Faceţi o Întrerupere a Energiei.”
Antrenamentul în “citiri” duce la rezultate cât mai precise în evaluări.

În scanarea paranormală a corpului pentru evaluarea stării de sănătate, vor fi respectate câteva principii.
Astfel, trebuie să existe o comunicare cu corpul celui evaluat. Prin intrarea în rezonanţă cu acesta, comunicarea se face automat, fapt ce se conştientizează. Persoana evaluată are atunci senzaţia că se lucrează pe chakra inimii, centrul energetic al sufletului, deci legat de emoţii, de sentimente. Se conştientizează şi un schimb energetic între terapeut şi pacient, fapt ce se întâmplă în Starea Theta a undelor cerebrale. În această stare este foarte important ce gânduri sunt transmise pentru că acestea pot deveni materie. Celui tratat trebuie să nu i se înăbuşe Liberul Arbitru. Fiecare îşi trăieşte propria viaţă. Sfaturile date trebuie să nu fie sub formă de ordine, deciziile legate de propria viaţă trebuie luate personal, dar în cunoştinţă de cauză.

Citirea sau evaluarea se poate face şi prin vedere la distanţă, indiferent de depărtare, deci ea se poate efectua fără o atingere fizică. Conştiinţa călătoreşte către persoana respectivă şi intră în spaţiul său de informaţii. Legătura se poate stabili în timp de câteva secunde.

Informaţiile legate de Theta Healing nu sunt date în ideea că toţi cei care citesc le vor aplica imediat în practică. Este important de ştiut, după părerea mea, că există asemenea posibilităţi neconvenţionale ce pot fi folosite, cu un foarte mare succes, în terapeutică.

×
Subiecte în articol: theta healing