x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Glosar popular de vise: CÂINI

Glosar popular de vise: CÂINI

10 Mar 2019   •   14:52
Glosar popular de vise: CÂINI

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit întotdeauna interesul. Nu există om care să nu viseze, iar visele generează stări de liniște sau de neliniște pe care le dorim interpretate.

 Din glosarul de credințe despre vise, despre: ce înseamnă când visezi câini.

Interpretarea visurilor este o artă subiectivă, nu o știință exactă, iar simbolurile interacționează între ele pentru a crea un posibil sens. Visele cu animale simbolizează sentimentele.

Dar și comportamentele și reacțiile de bază.

Acestea sunt vise despre instinct, deseori reprimate sau trecute cu vederea, și deseori dezvăluie partea umbroasă a sinelui cotidian al unei persoane.

Fiind prietenul cel mai credincios al oamenilor, câinele este loial proprietarului său și este feroce față de dușmanul său.

Pe de o parte, simbolizează moralitatea, auto-restrângerea, auto-exigența și disciplina în vis. Pe de altă parte, simbolizează și indică dragostea devotată, prietenia loială sau puterea prietenilor. Deoarece câinele are un simț al mirosului, acesta reprezintă de asemenea un detectiv.

Visele despre/cu câini sunt adesea indicatori ai ..........

Citește mai departe AICI

×