x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal La confluenţa frecvenţelor

La confluenţa frecvenţelor

de Romulus Popescu, parapsiholog    |    19 Mai 2009   •   00:00
La confluenţa frecvenţelor
Sursa foto: /iSTOCKPHOTO

De la celulă până la întregul Univers, totul vibrează cu o anumită frecvenţă, constituind o părticică din acelaşi întreg. Dar toate aceste frecvenţe se influenţează între ele. Astfel, omul, parte a acestui sistem, la rândul său, influenţează şi este influenţat în bine sau în rău.



Considerând omul de-o parte şi restul de cealaltă parte, acţiunea benefică sau nocivă asupra lui se exercită de peste tot: şi din exterior, dar şi din interiorul propriei fiinţe, fizic şi psihic. Radiestezia se bazează pe posibilitatea umană extrasenzorială de a intra în rezonanţă cu frecvenţele din jurul său, pentru a culege informaţii legate de acestea.

GEOPATOLOGIA
Geopatologia este o disciplină ştiinţifică ocupată cu studiul efectelor radiaţiilor telurice asupra sănătăţii oamenilor şi în general asupra organismelor vii. Dr Luigi Celotti, în revista Vita Nuova, consideră că această ştiinţă are la bază faptul că toate materialele vibrează şi iradiază; câmpul iradiant natural este fundamental în dezvoltarea şi perpetuarea vieţii, radiaţiilor (telurice, cosmice) li se adaugă cele artificiale; Pământul este un imens pol negativ pentru care Cosmosul este polul pozitiv; organismele vii sunt sensibile faţă de câmpurile electromagnetice.

Însă nu toate zonele perturbate sunt geopatogene, acest lucru depinde de intensitatea şi tipul radiaţiei; fiecare persoană are reacţii diferite faţă de radiaţii (persoanele sănătoase sunt mai puţin perturbate, având sistemele imunitar şi energetic echilibrate).

Cu cât perioada de şedere în zonele perturbatoare este mai lungă cu atât cresc posibilităţile de îmbolnăvire (mai ales în timpul somnului); există două tipuri de infestare: prin exces (prin intensitatea mare a radiaţiilor superioare) şi chiar prin lipsa lor totală (prin izolaţie perfectă), căci absenţa acestor frecvenţe în care se găsesc şi cele vitale forţează organismul la o mai mare cheltuială energetică pentru menţinerea sănătăţii; stresul şi alimentaţia incorectă conţin de asemenea frecvenţe perturbatoare care favorizează apariţia maladiilor.

În urmă cu aproape un secol cercetătorii au descoperit cu ajutorul radiesteziei elemente incredibile, care au dezvăluit influenţe nebănuite între om şi planetă pe care acesta îşi desfăşoară viaţa. Astfel, în urmă cu peste şapte decenii, FranÎois Peyre, din Franţa, a prezentat la un congres internaţional de radiobiologie o comunicare prin care anunţa descoperirea unei reţele de emanaţii telurice sub formă de caroiaj pătrat cu latura de patru metri, radiaţii perpendiculare pe suprafaţa solului care acoperă globul terestru.

Germanul Siegfried Wittman, studiind această reţea a propus un alt tip de reţea de câmpuri polarizate orientate NV-SE magnetice de 16x16 metri. Acestea erau apropiate de cele ale lui Peyre, dar rotite cu 45 de grade. Manfred Curry, lucrând împreună cu Wittman, ajunge la concluzia că radiaţia energetică emisă de nodurile reţelei este foarte nocivă, dăunând sănătăţii persoanelor care trăiesc mai mult timp deasupra intersecţiilor reţelei.

Medicul Ernst Hartmann, cel mai cunoscut cercetător pe această temă, a ajuns la concluzia că reţeaua telurică, numită de el universală, este orientată, ca aceea a lui Peyre, pe direcţia nordului magnetic şi are o formă dreptunghiulară, măsurând pe axa N-S 2 metri şi pe axa E-V 2,5 metri, distanţa între liniile reţelei fiind de 25 centimetri şi respectiv 15 centimetri. Însă aceste valori s-au dovedit a nu se menţine constante în timp.

Dacă sub aceste reţele Hartmann există ape subterane, nocivitatea pentru organismul uman creşte foarte mult, mai ales deasupra intersecţiilor reţelelor. Însă aceste radiaţii nocive pentru om influenţează diferit lumea vie. Există animale ca bovinele, câinii, şoarecii care evită aceste zone, în timp ce felinele, albinele, viespile şi furnicile le caută. Aceste puncte sunt nocive şi pentru lumea vegetală, făcând-o să sufere în dezvoltarea sa.

Subliniez în continuare influenţa anomaliilor telurice asupra existenţei umane în câteva cazuri interesante.

În Germania anului 1929 s-a deschis o nouă autostradă traficului dintre Bremen şi Bremerhaven. În dreptul pietrei kilometrice 239, pe o porţiune perfect dreaptă, într-un singur an s-au petrecut peste o sută de accidente de circulaţie. Şoferii implicaţi în aceste evenimente bizare au declarat că, ajungând în dreptul bornei kilometrice respective, au simţit dintr-o dată o emoţie puternică, după care, aproape simultan, automobilul lor a fost aruncat în afara şoselei, prins parcă de o forţă uriaşă.

Într-o singură zi, 7 septembrie 1930, au fost distruse în acel loc nouă automobile. Un fântânar din regiune a măsurat radiestezic zona cu ajutorul baghetei, iar când a ajuns în acel loc, bagheta i-a zburat din mâini, moment în care s-a trezit şi el răsucit în mod forţat. I-a venit atunci ideea de a îngropa la baza pietrei kilometrice o cutie din cupru în interiorul căreia a pus mici bucăţi de cupru, tăiate sub formă de steluţe.




Timp de o săptămână, cât a lăsat această cutie îngropată, nu s-a mai întâmplat nici un accident. După aceea, luând cutia, primele trei automobile care au trecut prin acel loc au fost aruncate în şanţ. A reîngropat apoi cutia, fiind lăsată permanent acolo, iar de atunci nu a mai avut loc nici un accident în dreptul kilometrului 239 de pe acea autostradă.

EXPERIENŢĂ PERSONALĂ
În septembrie 1997, mă aflam în Grecia, la Veria, în locurile unde a copilărit Alexandru Macedon alături de tatăl său, Regele Filip al II-lea, şi de profesorul său, înţeleptul Aristotel. Persoana cu care mă aflam acolo mi-a prezentat un prieten pentru a-l ajuta să-şi regăsească sănătatea. Acesta avea o afecţiune cancerigenă, fusese operat în Anglia, dar nu se vindecase. Ocupa o funcţie de conducere într-o bancă din Veria.

Din discuţiile purtate cu el am aflat că, din biroul în care îşi desfăşura activitatea, în fiecare an s-a îmbolnăvit de cancer câte un coleg. Şi astfel, într-o noapte am efectuat măsurători radiestezice în jurul băncii respective, pentru a determina cea mai intensă amprentă energetică telurică nocivă din suprafaţa ocupată de bancă. Determinând-o şi făcând-o cunoscută domnului în cauză, acesta a afirmat că acea zonă corespunde exact cu poziţia biroului său.

Legat tot de acest tip de afecţiune este şi cazul unui orăşel din centrul Europei. Locuitorii se îmbolnăveau în număr din ce în ce mai mare de cancer. Au fost aduşi specialişti radiestezişti care, în urma cercetărilor făcute, au ajuns la concluzia că, în acea zonă, radiaţiile telurice nocive erau foarte mari şi conduceau la îmbolnăvirea în masă a populaţiei.

Deci, iată că, luând în serios importanţa efectelor radiaţiilor telurice asupra omului, ar trebui să facem modificări majore în viaţa noastră atunci când este cazul. Astfel, trebuie privită serios problema amplasării clădirilor, amenajării locuinţelor, poziţiei paturilor, precum şi zonarea culturilor agricole, stabilirea traseelor şoselelor, căilor ferate, a metrourilor etc. În China a trăi în armonie cu mediul înconjurător a devenit tradiţie ridicată la rangul de artă şi ştiinţă, cunoscută sub numele de Feng Shui.

De şase mii de ani, chinezii folosesc forţele benefice ale naturii şi caută să le anihileze pe cele malefice în beneficiul sănătăţii, al bunăstării materiale şi al relaţiilor interumane. Efectul radiaţiilor psihice poate fi manifestat şi individual, mai ales în cazul unei persoane aflate într-o funcţie publică importantă. Încărcătura infoenergetică formată din suma gândurilor lansate de un grup de indivizi asupra persoanei respective poate constitui un generator de frecvenţe, care amprentează benefic sau malefic cabinetul, scaunul pe care stă persoana la birou sau chiar corpul acesteia.

În mod normal, efectul este pus pe seama funcţiei stresante, nebănuind că stresul constituie de fapt lupta corpului cu aceste vibraţii declanşate, pentru a-şi menţine echilibrul funcţional şi structural. Cu ajutorul măsurătorilor radiestezice pot fi descoperite aceste agresiuni infoenergetice, care apoi pot fi anihilate.

La polul opus se află persoanele publice îndrăgite. Numărul şi intensitatea gândurilor benefice recepţionate de la cei care îi apreciază formează o aură energetică protectoare, care menţine un sistem imunitar echilibrat, constituind totodată şi un scut împotriva eventualelor vibraţii malefice care le-ar putea agresa. Elvis Presley chiar conştientiza acest lucru, afirmând că spectacolele şi întâlnirile cu publicul său îi dau o stare ireală de bine.

Am scos la iveală şi de această dată ceva pe lângă care trecem în viaţă fără a băga de seamă pentru că nu vedem. Aşadar, să facem încă o dată cei trei paşi importanţi în cunoaştere: să citim, să înţelegem şi să aplicăm.

TRIUNGHIUL BERMUDELOR DE LA BUCUREŞTI
Un alt exemplu al tensiunii psihicului uman care amprentează o zonă este cel denumit "Triunghiul Bermudelor" din Bucureşti, din perioada comunistă. Din cauza lipsei hranei, a căldurii, a libertăţii de exprimare, o bună parte din populaţia României se gândea cu multă ură la zona în care se afla conducerea ţării, amprentând-o cu vibraţii malefice, devenind astfel o zonă în care se manifestă o stare de disconfort fizic şi psihic. Este vorba despre zona fostului Comitet Central, Universitate, Piaţa Romană, până la Piaţa Victoriei.

×
Subiecte în articol: paranormal