x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Marii prezicători ai lumii. Oamenii cred și acum în profețiile lor

Marii prezicători ai lumii. Oamenii cred și acum în profețiile lor

17 Apr 2019   •   01:26
Marii prezicători ai lumii. Oamenii cred și acum în profețiile lor

Este ficțiune, sau fantezie? Cu toții am auzit despre prezicători, dar v-ați întrebat vreodată despre ce este vorba sau cum funcționează și de ce oamenii o folosesc? Aici veți primi răspunsul.

Prezicerea este prognoza evenimentelor viitoare sau delimitarea caracterului prin metode care nu sunt considerate în mod obișnuit ca având o bază rațională.

Dovezile indică faptul că în China, Egipt, Babilonia, au fost practicate forme de prezicere încă din anul 4000 î.H., iar visele profetice au jucat un rol important în religia și medicina veche.

Metodele predictive includ astrologia (interpretarea mișcărilor corpurilor cerești ca influențe asupra evenimentelor pământești), numerologia și utilizarea obiectelor cum ar fi cărțile de joc, bilele de cristal, zarurile, focul, apa și sarea împrăștiată .

De asemenea, cunoașterea ca proces de analiză a caracterelor poate lua forme cum ar fi grafologia (studiul scrierii manuscrise), fizionomia (studiul caracteristicilor faciale), frenologia (studiul conturului pe craniu) și palmaria (studiul liniilor de pe palmă). (PM)

Oamenii au avut dintotdeauna dorința de a ști ce se va petrece în viitor, iar unii dintre semenii noștri au avut capacități vizionare și, încet-încet, s-au transformat în marii prezicători ai vremurilor lor.

Acestia sunt marii prezicatori ai lumii, iar profetiile lor au ecou si astazi. 

1. Baba Vanga

Vangelia Pandeva Dimitrova, sau Baba Vanga, a murit in 1996, insa profetiile ei se intind pana in secolul 51, data cand credea ca va fi sfarsitul lumii. 

..............

Citește mai departe despre cei mai mari profeți ai lumii și profețiile lor.

×