x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Ora nașterii trasează destinul copilului tău

Ora nașterii trasează destinul copilului tău

16 Mai 2019   •   20:22
Ora nașterii trasează destinul copilului tău

Astrologii susțin că, ora la care ai devenit mamă, poate influența norocul pe care îl va resimți copilul tău. Și nu doar atât, ora la care vine pe lume un copil, îi poate influența și personalitatea.

Mama trebuie să rețină ora nașterii, pentru că, imediat după evemimentul fericit, va avea oportunitatea de a vedea și simți toate aceste informații furnizate de ora la care l-a adus pe lume.

Dacă zodia în care se naște un copil poate spune câte în lună și în stele, despre cum va fi, ce carieră va avea, ce defecte, ce va aprecia, și ce nu va aprecia, la cei din jur.

Dacă horoscopul lui poate spune cum și cât iubește, ce calități îl face unic și de neegalat, atunci chiar și ora la care vine pe lume un copil, viitorul adult, poate spune detalii importante despre ceea ce urmează în viața lui acum, dar și mai târziu.

Orele 1-3. Va fi foarte activ noaptea, va dormi puțin pe timp de noapte, iar asta va produce schimbări și mai mari în viața mamei. Atunci când va crește, copilul va fi foarte inteligent, harnic și ascultător.

Orele 3-5. ........................

Citește mai departe despre influența orei de naștere

×