x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Perioada de post propusă de Charmaine Harley, procedeul de 21 de zile

Perioada de post propusă de Charmaine Harley, procedeul de 21 de zile

18 Noi 2011   •   21:00
Perioada de post propusă de Charmaine Harley, procedeul de 21 de zile

Dupa cum v-am promis in articolul din numarul trecut, aduc detalii practice expunand postul propus de Charmaine Harley, in scopul convertirii corpului fizic. Insa, pana la a-l putea urma mai este cale lunga.

Primele trei zile:
Ca sa va amintiti mai usor, puteti incepe procedeul la miezul nop­tii si, din acel moment, in urmatoarele sapte zile nu veti mai manca si nu veti mai bea nimic.

Aceasta este o perioada in care sa va linistiti, sa meditati (orice ar insemna asta pentru voi) si sa stati cu voi insiva. Mergeti in interior si stabiliti o comunicare cu spiritul vostru, cu invatatorul launtric.
Afirmati ca doriti ca procedeul sa continue. Acesta este momentul vostru de a sta in liniste si de a comunica cu Divinitatea. In liniste, puteti cere numele Sinelui vostru Superior.
In cea de-a doua zi, e posibil sa apara dureri in zona rinichilor, in partea de jos a spatelui si/sau in coapse. Acesta este un fenomen obisnuit, pen­tru ca lipsa lichidelor care sa spele rinichii poate provoca un oarecare dis­confort sau dureri de cap. Toxinele, care au fost eliberate in interiorul corpului, nu au fost eliminate inca. Acest lucru pro­babil ca nu s-ar intampla, daca s-ar elibera din toxine inainte de a incepe procedeul. Insa, exista si posibilitatea sa urinati mult, cu o senzatie de arsura pentru o scurta perioada de timp.

Nu va preocupati de faptul ca intestinele nu se golesc atat de repede cum credeti voi ca ar trebui. Puteti decide sa faceti o irigare a colonului, inainte de a incepe procedeul.

E posibil sa va simtiti corpul slabit si tremurand, deci asigurati-va sa aveti un scaunel la dus. In acest caz, trebuie sa-l aveti pe supraveghe­tor langa voi pentru a va ajuta. Puteti folosi cada, daca preferati.
Sfarmati gheata in gura si apoi scuipati. Ni­ci o alta forma de eliminare a setei nu este permisa. Absolut nici un fluid nu trebuie inghitit. Gura poate sa devina grea din cauza toxinelor sau se poate simti o mucozitate, deci, continuati sa o curatati. Spalati-va pe dinti, ori de cate ori e nevoie.

Ziua a 3-a:
Nu vorbiti! este ordinul pentru aceasta zi!
In timpul acestei seri, spiritul va pleca o perioada de timp, astep­tand pana cand corpul este gata pentru a reveni in toata maretia lui. Afirmati dorinta voastra ca spiritul sa plece in aceasta noapte si procedeul sa continue. Puteti cere sa fiti constienti cand spiritul vostru pleaca. Ideea spiritului care pleaca se refera la fuzionarea campului energetic al corpului spiritual cu cel de o vibratie mai inalta al Sinelui Divin. Toate corpurile energetice sunt continute in campul Sinelui Supe­rior, care este intotdeauna cu noi, este esenta noastra si indruma in mod Divin intregul procedeu.

In a 4-a dimineata:
Este foarte probabil ca spiritul a plecat in timpul somnului. Va puteti simti diferit. Atunci cand spiritul paraseste corpul, toate simtirile voastre si dra­gostea pleaca, de aceea s-ar putea sa va simtiti golit.
Daca ati ales sa aveti un indrumator, puteti lua legatura cu el, pen­tru a vedea daca spiritul a plecat.
Sinele vostru Divin, impreuna cu Cei Inaltati, vor incepe sa lucre­ze imediat dupa ce spiritul a plecat, pentru a preveni inceperea proce­sului mortii. Ei si-au inceput munca cu zile, sau poate cu saptamani inainte, dar nu vor face nimic care sa nu poata fi adus la loc, in cazul in care v-ati razgandit inainte de acest moment. In timpul acestor patru zile, ei lucreaza cu campurile energetice ale tutu­ror corpurilor voastre, modificandu-va sistemul, pentru a folosi energia luminii si pentru a va ridica vibratia corpului.

A 4-a pana la a 7-a zi:
Din ziua a patra pana in ziua a saptea nu se consuma inca lichide. Daca se consuma lichide, se asuma raspunderea ca munca de reacordare se va opri si nu se va relua decat dupa alt interval de 24 de ore (ceea ce va intarzie procedeul). Multi au simtit ca o picatura eterica este introdusa in partea din spate, langa zona rinichilor, deci, nu e ne­voie sa priviti cu frica aceasta perioada fara lichide.

A nu vorbi ramane cerinta pentru aceasta zi! In timpul acestor patru zile, va fi nevoie sa fiti constienti de necesitatile corpului vostru. Va su­geram sa stati in tacere si linistiti pe perioa­da a trei intervale in timpul zilei. Alegeti orele si pastrati-le. Noi va propunem orele 10, 13 si 16.
Procedeul de realiniere poate dura, adesea, aproximativ doua ore, de fiecare data. E posibil sa simtiti ceva din acest proces de realiniere.

Veti sti instinctiv cand sa va miscati, cand sa stati linistiti, cand sa mergeti la toaleta etc. Va puteti simti ametiti sau greoi, manifestari care, din nou, sunt mai putin intense daca sunteti bine acordati din vreme.

Cel mai important lucru este sa stati linistiti in tot acest timp. E posibil sa nu stiti ca vi se intampla ceva. Oricum, daca stati linistiti, veti fi constienti ca totul se poate desfasura intr-un mod foarte subtil. Sinele vostru Divin va ghideaza. Sunteti in siguranta si protejati. Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa va lasati in voia procedeului. Poate veti dori sa vorbiti cu ingerii, caci ei va vor asista. Puteti face baie sau dus, dupa cum doriti.

E posibil sa experimentati ceea ce se numeste temperatura eteri­ca, intrucat veti simti ca sunteti foarte fierbinte. Acesta este un semn ca totul merge bine. Puteti fi tentati sa faceti un dus rece sau sa sariti in piscina. Oricum, rezistati acestei tentatii, e prea drastica pentru corpul vostru in acest moment. Pentru a reduce caldura, luati un pachet de ghea­ta sau impachetati cuburi de gheata intr-un servet si plasati-l la gat, acesta este un centru sensibil si va va racori.

In timpul acestor zile va veti simti cu adevarat insetat. Deci, fiti atenti, nu cedati, pentru ca astfel veti prelungi procedeul si veti amana prima voastra bautura din a saptea zi.

Intrucat va aflati mai mult in spatiul mintii, gandirea voastra poate fi foarte dezordonata, cu multe ganduri fara simtaminte. Incercati sa va linistiti mintea si meditati pentru pacea ei.

Puteti fi foarte iritabili, idiosincraziile voastre pot iesi la suprafata si e nevoie sa fiti constienti de asta si sa va linistiti mintea.

In a saptea zi:
Contactati indrumatorul, daca ati ales sa aveti unul, pentru a in­treba cand puteti consuma lichide pentru prima data. De obicei, aceasta se intampla in aceasta zi, dar sucul este permis mai tarziu, dupa amiaza sau seara.

Acesta va fi suc cu concentratia de 25%, la temperatura unei ca­mere reci si va fi in cantitate mica. Peste o ora, puteti bea din nou o can­titate mica de suc. Amintiti-va ca trupul vostru nu a consumat nimic de sapte zile, asa ca... luati-o incet, fiti bland cu voi insiva.

Ziua a 8-a, pana in ziua a 14-a
A nu vorbi face inca parte din programul zilei. Vorbiti cu ingerii, pentru ca ei va asista in vindecarea voastra. Fiti fericiti. In curand va veti simti minunat. De acum inainte puteti bea suc concentrat 25%.

Va rog sa intelegeti ca ati trecut prin realinieri majore pe plan eteric, asadar, va rog sa va odihniti in consecinta. Din nou, cu cat veti fi mai acordati inainte de procedeul de 21 de zile, cu atat se va depune mai putina munca in primele 7 zile pentru realinierea energetica. Acum incepe procesul de vindecare. Acesta va dura urmatoarele 7 zile si instructiunile de mai sus trebuie urmate strict si in permanenta. Hrana este ceva ce nu mai face parte din reali­tatea voastra, pentru ca realitatea voastra nu mai este cea care a fost.

Este posibil sa fiti bombardati de proiectiile gandurilor dintr-o sursa externa, care sunt negative, iar in cazul acesta trebuie sa gasiti o cale sa va ocupati mintea cu ceva mai pasnic. In acest timp, mintea voas­tra logica si ego-ul, personalitatea, pot scapa de sub control. Sunteti cat se poate de in siguranta, sa nu va indoiti nici o clipa de acest lucru. Deci, va rog sa nu cedati si sa nu dati nici un fel de crezare negativitatii.

Aceasta este saptamana de vindecare – o perioada foarte frumoa­sa, deci bucurati-va si odih­niti-va. Va puteti asemana cu un convales­cent, deci va rog sa acceptati si sa va comportati in consecinta. Este posibil sa dormiti foarte mult. E posibil sa simtiti ca plutiti.
Puteti avea, in continuare, o stare de disconfort in corp. Experienta fiecaruia este unica si depinde de cat de bine s-a pregatit fiecare.

Va puteti simti plini de energie. Oricum, nu folositi aceasta ener­gie, pastrati-o pentru vindecare. Unii oameni au descoperit ca, atunci cand nu se odihneau sufici­ent, incepeau sa se simta rau sau sa aiba un anumit gen de discomfort, semn ca spiritul vrea sa stati linistiti. In acest moment, o baie v-ar face bine. Odihniti-va, cititi si folositi aceste zile pentru a deveni mai apropi­at de Divi­nul Launtric.

Ziua a 15-a pana in ziua a 21-a:
Saptamana de integrare si vindecare este aproape de sfarsit. Ener­giile inalte ale urmatorului nivel mai inalt de energie a constiintei, Divi­nul Launtric, incep sa fie eliberate in interiorul corpului vostru, din ce in ce mai mult. Cu fiecare zi care trece incepeti sa va simtiti mai puternic. Intrebati: Care este rolul meu, scopul meu? Pentru ce am venit aici? Suc de fructe in concentratie de 40% este tot ce va e permis, fara supa sau lapte.
Luati fiecare zi asa cum vine si continuati sa traiti in prezent.

Ziua a 21-a:
Daca aveti un indrumator, e bine sa-l contactati pentru a discuta despre incheierea procedeului, care are loc la miezul noptii.
Vor urma precizari legate de indeplinirea cu succes a acestui procedeu.

×
Subiecte în articol: post jurnalul de duminică