x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Pietrele prețioase potrivite pentru fiecare zodie. Tu știi care este piatra ta?

Pietrele prețioase potrivite pentru fiecare zodie. Tu știi care este piatra ta?

05 Iun 2019   •   19:34
Pietrele prețioase potrivite pentru fiecare zodie. Tu știi care este piatra ta?

Legătura dintre cristale și oameni se desfășoară adânc în cronologia noastră. Cristalele vindecătoare nu sunt doar o filosofie nouă, această metodă de tratament datează încă din Mesopotamia.

Aceste pietre poartă cu ele o vibrație puternică care permite ca vindecarea să aibă loc în organism, și fiecare cristal conține proprietăți unice care corespund diferitelor zone ale minții și corpului.

Cristalele sunt unele dintre cele mai miraculoase lucruri care se dezvoltă pe planeta noastră. Ele au și oferă propria energie vibrațională, care ne este transferată sub formă de vindecare și terapie.

Și noi, oamenii, purtăm propria conștiință și trăsături astrologice, deci este util să știm care cristale se combină cel mai bine, atât cu corpul nostru fizic cât și cu ființa noastră interioară.

Există pietre prețioase tradiționale asociate cu luna ta de naștere, dar există și cristale care sunt mai relevante pentru zodia astrologică. Cristalele vă ajută să vă atingeți intuiția, să vă valorificați puterea intenției și să vă reglați sufletul.

In timp ce cristale diferite au proprietăți diferite - de exemplu, cuartul poate ajuta la dizolvarea amintirilor dureroase și citrinul poate ajuta la atragerea de gânduri pozitive - unele cristale sunt în special legate de anumite semne astrologice. (PM)

Cum să-ți organizezi nunta în funcție de horoscop

Ce noroc ai la bani, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

Fiecare zodie are propriile vibratii, culori, proprietati energetice. Pentru a ne echilibra, natura-mama ne ofera cele mai la indemana remedii: cristale terapeutice.

Cristalele terapeutice sunt, de fapt, pietre pretioase si semipretioase care, atunci cand le porti, te ajuta sa te echilibrezi din punct de vedere energetic, intareste punctele forte si diminueaza punctele slabe.

Iata ce cristale terapeutice ti se potrivesc in functie de zodie.

Berbec

Berbecul isi va gasi echilibrul atunci cand va accepta cateva principii precum recunostinta, relaxarea si intelegerea faptului ca fiecare suporta consecintele propriilor sale fapte. Cele mai bune cristale terapeutice pentru Berbec sunt rubinul si jaspul rosu. Dar, la fel de utile sunt si piatra lunii, smaraldul sau jadul. Pune aceste pietre pe piept si respira adanc. Vei simti efectele relaxante. Pentru asumarea responsabilitatii, cele mai bune cristale terapeutice sunt obsidianul sau diamantul.

Citește mai departe despre CRISTALELE POTRIVITE PENTRU FIECARE ZODIE

×