x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Previziunile lui Nostradamus pentru 2019

Previziunile lui Nostradamus pentru 2019

04 Mar 2019   •   10:56
Previziunile lui Nostradamus pentru 2019

Previziuni Nostradamus 2019. Cine a fost Nostradamus și de ce oamenii continuă să fie așa de interesați să afle informații descoperite în catrenele sale?

Nostradamus a fost cel mai mare profet care a existat vreodată pe această Planetă. În una din celebrele sale scrieri, a făcut predicții pentru 1000 ani în avans.

Iata mai jos una din profetiile sale importante pentru 2019. Este oare ea credibila sau nu?

Este cazul sa o hranim cu energia de panica si atentie, sau sa alegem sa hranim cu atentia noastra o alta linie de destin, cum ar fi cea in care profetia sa nu se implineste, asa cum a fost cu multe altele?

Previziuni Nostradamus 2019. Sa aflam ce spune Nostradamus si ce spun si specialistii vremurilor noastre.

Nostradamus a murit in 1566 iar dupa moartea sa multe din profetiile sale s-au implinit. Evenimente precum Revolutia Franceza, marele foc din Londra, primul razboi mondial si nasterea lui Hitler si a nazismul au fost cele mai izbitoare. In cartile sale, el a scris si despre moartea presedintelui John F. Kennedy si a Printesei Diana. Din pacate, a avut dreptate.

Din cauza multor din previziunile sale implinite, oamenii inca dau mult credit catrenelor sale.

Pentru 2019, Nostradamus vine, printre ale predictii, si cu o veste proasta pentru omenire, predictie care poate semana panica...................

Citește mai departe și află previziunile lui Nostradamus pentru 2019

×