x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Principiile atingerii cuantice

Principiile atingerii cuantice

de Romulus Popescu    |    30 Mar 2013   •   00:03
Principiile atingerii cuantice

Se poate afirma că noi, oamenii, suntem condamnaţi să putem vindeca atât pe alţii, cât şi pe noi, doar cu ajutorul Energiei Universale. Dar nu credem în această binecuvântare. şi aici “ne ajută” foarte mult principiile pe care este clădită societatea. Dacă cineva este un geniu al interpretării la pian, dar nu învaţă să cânte la acest instrument niciodată, nu-şi poate fructifica genialitatea. Este adevărat că nu toţi pot ajunge la aceleaşi performanţe, dar sâmburele există şi trebuie cultivat. şi în societatea comunistă se spune că toţi oamenii sunt egali în drepturi, dar numai pe hârtie, în realitate este o utopie, dar un sâmbure de adevăr există.

şi în cazul Atingerii Cuantice, Richard Gordon afirmă că: “Vindecarea este un proces real. Orice om o poate practica. Iubirea oricărui om are impact şi valoare. Iubirea ta are impact şi valoare”. şi totul se bazează pe faptul că în Univers totul este energie, un Univers format numai din vibraţii, unele vizibile, dar cele mai multe invizibile. şi una dintre legile importante care guvernează întregul său este rezonanţa. Prin rezonanţă undele produse de un sistem se deplasează către alt sistem cu care rezonează, transferându-i energie. De exemplu, dacă un pian şi o chitară sunt perfect acordate, iar la pian se cântă nota Do, aceeaşi notă de la chitară ar începe să vibreze. O energie de la coarda pianului s-a transferat la distanţă la coarda chitarei.

Gordon scrie că: “Dacă două sisteme acordate între ele vibrează pe frecvenţe diferite, se produce un alt aspect al acestui transfer energetic, numit aliniere, care le face să se pună la unison şi să vibreze pe aceeaşi frecvenţă. Alinierea este procesul care face ca obiectul să-şi pună la unison mişcările şi energia, astfel încât acestea să intre în fază şi să respecte acelaşi ritm. Macanismul funcţionează inclusiv în cazul sistemelor biologice.”

Itzhak Bentov, cercetător american, născut în Cehoslovacia, afirma în cartea sa “Potrivirea pendulului sălbatic”, apărută în anul 1977: “Am putea privi o boală ca pe un comportament defazat al unuia dintre organele corpului nostru, prin comparaţie cu restul organismului. Dacă organismului bolnav i se aplică un ritm armonizator puternic, undele de interferenţă ale organismului pot începe să vibreze din nou la unison cu cele ale corpului”.

Mergând pe aceeaşi idee cu Bentov, Gordon spune: “Atunci când două obiecte vibrează pe frecvenţe diferite, dar se află în rezonanţă şi intră sub incidenţa procesului de realiniere, vibraţia inferioară tinde să crească până când se suprapune peste cea superioară sau invers. Alternativ, cele două sisteme vibratorii se pot întâlni undeva la mijloc. În cazul Atingerii Cuantice, practicanţii învaţă să îşi ridice vibraţia mâinilor cu ajutorul respiraţiei şi al tehnicilor de meditaţie până la o frecveţă foarte înaltă. Când unul dintre ei îşi plasează mâinile în apropiere de locul dureros al unei persoane, corpul acesteia reacţionează la fel ca un circuit aflat în rezonanţă şi se aliniază cu frecvenţa mâinilor practicantului. Vibraţia universală care le permite oamenilor să îşi transfere reciproc energie este iubirea”.

Un maestru spiritual, pe nume Lazaris, dădea definiţia unui mare vindecător ca fiind o persoană care a fost cândva foarte bolnavă şi care s-a vindecat rapid.

Richard Gordon enunţă urmatoarele principii pe care le consideră a sta la baza Atingerii Cuantice.
“- Iubirea este o vibraţie universală. Ea comunică cu toate speciile, funcţionează pe toate nivelele şi exprimă adevărata noastră natură. Iubirea reprezintă fundamentul oricărui proces de vindecare şi esenţa absolută a forţei vitale.
-  Capacitatea de a asista procesul de vindecare este absolut naturală la toţi oamenii.
-  Vindecarea este un talent care poate fi învăţat şi care devine din ce în ce mai puternic odată cu practica. Capacitatea practicanţilor de a transmite energie şi de a vindeca devine din ce în ce mai puternică odată cu trecerea timpului.
- Energia urmează întotdeauna gândirea. Practicantul îşi foloseşte intenţia şi aplică diferite metode de meditaţie pentru a crea un câmp energetic de înaltă vibraţie cu care înconjoară zona ce trebuie vindecată.
- Fenomenul de rezonanţă şi cel de aliniere determină zona afectată să îşi schimbe vibraţia pentru a se adapta la vibraţia practicantului. Acesta din urmă nu face altceva decât să îşi ridice propria frecvenţă de vibraţie şi să o susţină ferm.
- Nimeni nu poate vindeca cu adevărat pe altcineva. Adevăratul vindecător este persoana care doreşte să se vindece. Practicantul nu face altceva decât să susţină o rezonanţă care îi permite corpului bolnav să se vindece singur.
- Încrederea în procesul de vindecare este absolut necesară. Munca terapeutică poate produce dureri temporare sau alte simptome neplăcute, care fac însă parte integrantă din procesul de vindecare. Forţa vitală şi procesul de vindecare operează pe un nivel de complexitate şi folosesc un nivel de inteligenţă care depăşeşte cu mult capacitatea noastră de înţelegere.
- Energia urmează întotdeauna inteligenţa naturală a corpului şi face ceea ce este necesar pentru vindecare. Practicantul trebuie să fie atent la «inteligenţa corpului» şi «să alunge durerea».
- Prin acţiunea sa terapeutică, practicantul beneficiază el însuşi de energia vindecătoare.
- Respiraţia profundă amplifică forţa vitală.
- Combinarea respiraţiei profunde cu tehnicile de meditaţie determină ridicarea frecvenţei de vibraţie a energiei. Puterea acesteia se amplifică astfel de foarte multe ori, la fel ca în cazul concentrării luminii într-un laser.
- Atunci când mai mulţi practicanţi lucrează la unison, se produce un efect de sinergie, mai mare decât suma părţilor componente. Acesta poate fi incredibil de puternic.
- Vindecarea poate fi realizată de la distanţă şi poate fi extrem de eficientă.
- Atingerea Cuantica se combină uşor şi eficient cu numeroase alte tehnici de vindecare.
- Capacitatea de a te conecta la sufletul bolnavului (sau la un spirit exterior) cerându-i ajutorul, adaugă o nouă dimensiune eficacităţii acestei terapii”.

Procesul de vindecare, găsindu-se înscris în matricea umană, este foarte uşor de adoptat la fel ca îmbrăţişarea celor pe care îi iubim.

×