x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Paranormal Râpa Diavolului – unde „până şi vulturul întoarce“

Râpa Diavolului – unde „până şi vulturul întoarce“

11 Feb 2019   •   18:52
Râpa Diavolului – unde „până şi vulturul întoarce“

Într-o pădure izolată din judeţul Prahova, în satul Poiana Trestiei, se găseşte Râpa Diavolului, un loc straniu aflat pe harta celor mai misterioase 10 destinaţii din ţară.

Râpa Diavolului este situată pe o pantă abruptă pe coama unui deal împădurit, aceasta fiind de ani buni sursa unor legende şi poveşti despre existenţa unei comori păzită cu străşnicie de duhuri necurate, cu corp de om şi capete de animale. Cei care au încercat să ajungă la tezaur şi-ar fi pierdut minţile, inclusiv preoţii care ar fi încercat să sfinţească locul.

Renumele paranormal al locului cunoaşte două variante, una mai înspăimântătoare decât cealaltă.

Prima spune că preoţii dacilor ar fi făcut aici ritualuri în care invocau spiritele naturii pentru protecţie. Printre aceste forţe au fost şi duhuri necurate care ar fi rămas în zonă şi „reacţionează“ când cineva le încalcă teritoriul. Sau că energiile adunate aici de ritualuri sunt încă foarte puternice, iar spiritele pădurii apără locul de intruziuni.

Cealaltă variantă vorbeşte despre faptul că duhuri rele păzesc o comoară îngropată aici de haiduci, asupra căreia a fost aruncat un blestem teribil. Doar cel care are curajul de a...............

CItește mai departe despre fenomenele misterioase de la RÂPA DIAVOLULUI

Sursa foto: Pixabay

×