x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Inginer sancţionat de cinci ori pentru gropi lăsate în asfalt

Inginer sancţionat de cinci ori pentru gropi lăsate în asfalt

26 Sep 2009   •   00:00



Abonatul Theodor Dobrin, domiciliat în oraşul Brezoi, str. Panduri nr. 13, s-a găsit în evidenţele IR Vâlcea - CDEE Exterior, la data de 30.08.1989, cu două facturi restante, în valoare totală de 1.420,80 lei. Neplata uneia a atras calcularea unor penalizări, conform prevederilor HCCM nr. 2763/1968. În baza aceluiaşi HCM, întrucât abonatul a dat dovadă de rea credinţă în achitarea contravalorii energiei electrice furnizate, s-a procedat la sistarea livrării ei prin debranşarea abonatului de la stâlpul de curent electric.

Susţinerile acestuia că s-au încasat sume mari nu se justifică, deoarece el dispune de două aparate electrice, aragaz şi boiler, televizor etc. Totuşi, la sesizarea lui CDEE Exterior Vâlcea a hotărât schimbarea contorului electric, în prezent acesta fiind înlocuit. În ceea ce proveşte doleanţa abona­tului de a fixa un punct de încasare a energiei electrice în oraşul Brezoi, în urma analizei efectuale la nivelul IRE Vâlcea şi CDEE Exterior Vâlcea, s-a dispus ca o zi pe săptămână, prin casierii încasatori să se organizeze încadrarea la punct fix a energiei electrice, pentru abo­naţii din oraşul Brezoi şi zonele limitrofe. Răspunsul vine din partea IRE Vâlcea.


DPMOS Cluj: Ca urmare a examinării Dvs. de către comisia Judeţeană de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă, s-a concluzionat că invaliditatea s-a menţinut neschimbată de la data încadrării cu gradul doi, adică a existat şi în lunile puse în discuţie - mai, iunie, iulie 1988 - motiv pentru care vi se vor trimite drepturile de pensie neîncasate anul trecut. I se răspunde lui Gherasim Crişan, din Cluj-Napoca.


Solicit sprjin pentru eliminarea gropilor şi tasărilor apărute în arterele de lăgătură cu Bd. Constantin Brâncoveanu. Consiliul Popular al sectorului 4 îi comunică petentului Thoma Stănescu din Bucureşti, Str. Lamoteşti nr. 1, Sector 4, că nerespectarea de către executant a condiţiilor impuse de autorizaţia de construcţie a lucrării de termoficare a atras în seama şefului de brigadă, ing. Dan Cristescu, un număr de cinci sancţiuni contra­ven­ţionale, conform prevederilor HCM nr. 2490/1989, cu câte 2500 lei fiecare. Totodată, s-a intervenit în scris, la conducerea Întreprinderii Antrepriză Construcţii Edilitare şi Drumuri  şi CAGCM-CPMB.

×
Subiecte în articol: special