x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Procesul Laszlo Tokes

Procesul Laszlo Tokes

06 Oct 2009   •   00:00

Fila 11: RSR
Judecătoria Timişoara Dosar nr. 9001/1989 din 6.10.1989
Către Tokés László, Str. Timotei Cipariu nr. 1 ap. 1 -  Ti­mi­şoa­ra 1900

În vederea soluţionării acţiunii ci­vi­le introduse la Judecătoria Ti­mi­şoa­ra de reclamanta Episcopia Reforma­tă Oradea, reprezentată prin episcop D. László Papp, prin care vi se cere eva­cua­rea din locuinţa pe care o deţineţi în municipiul Timişoara, Str. Timotei Cipariu nr. 1 ap. 1, imobil înscris în c.f. 4536 Timişoara, vă aducem la cunoştiinţă că pînă la termenul din 20 octombrie 1989, pentru când s-a amânat judecata conform solicitării dvs., spre a vă pregăti apărarea, să depuneţi copia titlului locativ în baza căruia ocupaţi apartamentul mai sus arătat, precum şi toate actele de care înţelegeţi să vă folosiţi în acest litigiu.
Preşedinte                       Grefier
D. Diaconescu               C. Recheşan
--------------------------------------------------

Fila 12:
Republica Socialistă România Judecătoria Timişoara
Dosar nr. 9001/1989
Încheiere
Şedinţa publică din 6.10.1989
Instanţa compusă din: Preşedinte Dănuţ Diaconescu Judecător Dorian Damian Grefier Cornelia Recheşan

Pe rol se află judecarea acţiunii ci­vi­le formulate de reclamanta Episcopia Re­formată Oradea împotriva pâr­â­tului Tokés László, pentru evacuare.

La apelul nominal făcut în şedinţă publică nu se prezintă nimeni. Procedura necompletă cu reclamanta prin nerestituirea procesului-verbal de înmânare a citaţiei.

S-a făcut referatul cauzei de către grefierul de şedinţă apoi s-a constatat că la data de 4 oct. 1989 s-a depus prin registratura instanţei o cerere de amâ­nare semnată de pârât, în ve­derea angajării unui apărător.

JUDECĂTORIA
Văzând lipsa de procedură de citare cu reclamanta şi cererea de amânare formulată în scris de pârât pentru pregătirea apărării, constată întemeiată cererea şi în consecinţă

DISPUNE
Amână judecarea pricinii la 20 oc­tom­brie 1989 completul 3, sala 59, pen­tru când va fi citată reclamanta şi pâ­­râtul, cu menţiunea: "La interogator" şi se va face o adresă pârâtului cu men­­ţiunea de a prezenta titlul locativ pri­vind imobilul, din a cărui evacuare i se cere.
Dată şi citită în şedinţă publică din 6.10.1989.

×
Subiecte în articol: special