x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special 13 reguli pentru a fi iubita de guru Grig

13 reguli pentru a fi iubita de guru Grig

07 Apr 2004   •   00:00

Secretele Madalinei din jurnalul intim divulga relatia periculoasa prin care adolescenta a devenit captiva experimentatului guru.

Noi marturii socante din jurnalul intim al Madalinei Dumitru, amanta minora a lui Gregorian Bivolaru. Madalina isi impusese 13 norme pentru a intra in gratiile exclusive ale lui guru. Dosarul MISA a fost extins pana la crima organizata si trafic de persoane, "export de dansatoare" in Japonia.


Secretele Madalinei (II)

A doua zi dupa Craciun, anul trecut, Madalina Dumitru s-a apucat din nou de scris. A asternut pe hartie planurile sale referitoare la relatia cu „Grieg", despre al carei viitor nu era tocmai sigura pentru ca indraznise sa-l revendice pe guru doar pentru sine. Jurnalul National publica astazi ultima parte din jurnalul intim al iubitei minore a lui Gregorian Bivolaru, jurnal care se afla la Judecatoria Sectorului 5, ca proba intr-un dosar penal deschis impotriva acestuia. Publicam acest jurnal care, oricat s-ar stradui avocatii MISA sa ascunda, dovedeste relatia sexuala a celor doi.

26 2003 12

„Dupa Craciun m-a sunat Grieg si am continuat discutia cea urata despre ce am facut la Pipera.

Mi-a spus ca sunt orgolioasa si fitoasa si cu nasul pe sus si ca este satul de ifose si tot felul de reactii urate din partea tuturor fiintelor care au fost cu el… si ca sunt trasa la indigo cu unele fete adica una dintre ele mai importanta si ultima lui iubita de dinaintea mea pe nume Irina.

La Pipera m-a suparat fiindca se uita la o fata pe nume Alina si apoi aceasta a venit langa noi si a inceput sa-l gadile pe Grieg si eu nu suport ca sa se apropie cineva de Grieg atunci cand el este cu mine.

La Pipera i-am spus ca nu stiu daca o sa mai fiu cu el la anu si s-a suparat, atunci pe moment nu mi-a spus, dar acum cand m-a sunat mi-a amintit aceasta.

… dar acum ce sa mai fac focul a fost aprins, dar si stins, ca m-a iertat se pare.

Imi pare rau ca s-a petrecut asa dar demonii au intrat in mine si m-au facut sa fiu rea.

G. Gandeste-te ca tie iti dau toata atentia mea si ei i-am dat un gram, acest gram inseamna pentru tine mai mult decat toata atentia mea pentru tine?

G. Daca era sa fie asa cum crezi tu nici nu mai veneam dupa tine si Mirona sa va iau daca vroiam, puteam sa trimit soferul inainte fara mine dar, am zis ca este craciunul si ca esti iubita mea si sa nu fii ca ceilalti oameni din sala.

G. Daca crezi ca-ti va fii mai bine, te voi lasa acasa de Sarbatori.

Astazi este a 21-a zi de topas cu SHIVA sunt foarte mandra ca ma tin de el.

Am vorbit la telefon cu iubitul meu adorat si sunt foarte fericita ca l-am auzit, m-a sunat pe la ora 01:30 si pe la 06:28 dimineata.

Il iubesc foarte tare si am incredere in el.

Stiu ca prin el pot evolua spiritual foarte repede.

Abia astept sa ne vedem si sa facem dragoste.

Sunt din ce in ce mai inebunita dupa el, ii ador gurita dulce si linganutul lui adorat, sunt foarte incantata de el.

Te ador Iubirea mea Grieg!!!

Trebuie sa fiu foarte atenta la toate gandurile ce imi vor aparea.

Eu totdeauna voi fi cu G. indiferent de situatiile sau obstacolele ce vor aparea.

Sunt foarte fericita ca sunt cu el. Il iubesc si nu vreau sa se distruga relatia mea cu el.

Suntem un trio perfect.

Mereu vom fii asa.

Ne iubim!!!

Uneori am dorinta de a-l simti langa mine, sa-i simt limbuta dragalasa in gurita mea.

Vreau ca la Herculane sa locuim acolo cu el.

Vreau ca sa fiu tot timpul jucausa, si nebunatica pe langa el.

Cand se duce la masa sa ma duc si eu si sa-l incit cu cat pot eu de tare si apoi sa facem amor nebun!!!

Trebuie sa te pregatesti tot timpul cand vei face dragoste cu iubitul tau adorat Grieg!!!

I-ati afrodiziacele

Bea multa apa

Fii cat mai senzuala

Fa-ti asanele

Ridica-ti energia

Suna-l atunci cand simti

Asculta-ti inima

Trebuie sa fii cat mai feminina

Trebuie sa fii cat mai incitanta

Dornica sa faca amor oricand, cu daruire.

Iubeste-l, iubeste-l, iubeste-l!!!

Cine iubeste mult, mult va fi iubit

Cine iubeste putin, putin va fi iubit.

Mi-a spus ca am ochii de cadana.

Trebuie sa gasesc 5 moduri de a-l incita pe Grieg, atunci cand va veni.

Jucandu-ma cu el cu pipi a dus la inchegarea relatiei mele cu iubitul meu adorat Grieg.

Voi face totul sa-l pot implini si iubi cu toata fiinta mea, si sa-l fac sa fie cel mai fericit dintre toti.

El vrea ca tu Mada, sa-i dansezi, sa-l incanti, sa-i bucuri sufletul, sa-l IUBESTI!!!

Iubeste-l la modul cel mai SACRU si SUBLIM.

Fa dragoste cu el cat mai des anal!!!

Joacate cu el cat mai frumos oral."


Supravegheata de psihologi

Madalina Dumitru, minora implicata in scandalul MISA, a ajuns luni dimineata la familia ei din Constanta. Conform declaratiilor facute de Madalina Meirosu, psiholog Directia pentru Protectia Copilului Constanta, fata este trista si dezamagita. „In acest moment Madalina este foarte traumatizata, a trecut printr-o perioada foarte grea. Este un episod foarte urat, mai am nevoie de timp pentru a o intelege. Este trista, dezamagita, isi doreste foarte mult sa se regaseasca, sa fie singura si lasata in pace", a declarat Madalina Meirosu. Minora raspunde la consiliere si ar putea sa dapaseasca momentul prin care a trecut daca este incurajata si sprijinita de famile.

Madalina este acum supravegheata de psihologi din cadrul Centrului de informare si coordonare Constanta. Primul contact intre Madalina si psihologi a avut loc ieri dimineata, specialistii neputandu-se insa pronunta asupra starii fetei, a declarat dr. Eugenia Munteanu, director executiv la Directia Generala pentru Protectia Copilului Constanta. „Fata cere sa fie lasata in pace, fiind satula de mediatizarea care i s-a facut. Dorinta ei este sa mearga la Bucuresti, pentru a-si continua studiile. In acest moment, dupa o ancheta facuta in familie, cea mai buna solutie este sa ramana in familie, care o poate ocroti, urmand ca in zilele urmatoare sa vedem cum isi poate continua studiile. Vom lua legatura cu colegii nostri de la sectorul 5", a mai precizat Eugenia Munteanu.


Amanta, ferita de ochii lumii

Unul dintre principalii martori in ancheta lui Gregorian Bivolaru, Madalina Dumitru, s-a intors in Constanta.

Fata, in varsta de 17 ani, din Costinesti, este sub protectia Directiei Generale pentru Protectia Copilului (DGPC). Deocamdata, locul in care ea se afla este tinut secret pentru a nu fi descoperita de catre membrii MISA. Nici macar familia Madalinei nu cunoaste locul unde se afla fata. Sora ei, Luminita Ilie, nu stie unde este tinuta Madalina, dar cere ca fata sa fie lasata in pace pentru ca a revenit pe drumul cel bun. Luminita a refuzat sa ofere mai multe date, raspunzand monosilabic la majoritatea intrebarilor. Ea se teme ca persoanele care vin la ea acasa sunt membri MISA, trimisi de Bivolaru pentru a o duce pe Madalina la Bucuresti. Luminita cere ca sora ei sa fie lasata in pace „deoarece nu este proprietatea nimanui".

„Mai de graba ajungi la Iliescu decat la Bivolaru"

Mai cooperant s-a dovedit un tanar din Costinesti, Gabriel Ion Anghel, care vara trecuta a ajutat la ridicarea sediului MISA din Costinesti. El spune ca a lucrat patru luni pentru Bivolaru, ziua ajutand la ridicarea constructiei, iar noaptea asigurand paza pentru cei din cladire. Gabriel sustine ca nu orice putea sa ajunga la Bivolarum, accesul fiind permis pe baza unor cartele inmanate personal de Guru. „Mai degraba reusesti sa ajungi la Ion Iliescu decat sa-l vezi pe Bivolaru", sustine Gabriel Anghel.

Vecinii familiei Dumitru sunt reticenti cand vine vorba sa povesteasca despre acest subiect. Totusi, ei sustin ca mama Madalinei, Constanta, nu s-a opus cand fata ei a intrat in MISA, ba chiar femeia se pare ca il aprecia pe Bivolaru. Totul s-a schimbat in urma cu aproape un an, cand sotul Constantei a murit, iar femeia a dorit sa-si anunte fiica de decesul parintelui. Atunci ea a descoperit ca numerele de telefon si adresa pe care Madalina i le daduse erau false. Constanta Dumitru s-a speriat si a inceput sa-si caute fata, temandu-se ca acesteia sa nu i se fi intamplat ceva rau. Vecinii isi amintesc ca Madalina a reusit sa ajunga la inmormantarea tatalui in ultima clipa, cand sicriul era dus spre cimitir. Fata era pazita de mai multe persoane care nu au lasat-o sa se apropie de familie.

Inainte de a intra in MISA, Madalina era o fata cuminte, muncitoare, iar vecinii sai nu-si explica de ce ea a apucat pe aceasta cale. Locuitorii din Costinesti sunt multumiti de faptul ca apropiatii lor nu au intrat in contact cu adeptii MISA, desi acestia au un centru chiar in aceasta localitate. (Gina Anton)


Sfaturile lui Bivolaru, traduse pentru yoghinii MISA

„Terapiile" pe care le urmeaza yoghinii MISA par desprinse dintr-un cosmar. In ultima vreme, s-a tot scris despre practicile acestei secte, printre care se numara si „urinoterapia" sau tratamentul cu urina umana pentru „realizarile spirituale" ale practicantului. Ion Alexandru, Eduard Pascu Pasajele de mai jos sunt traduse de „profesorul" Gregorian Bivolaru si se numesc „aforisme", preluate din secretele Yoga. Evident, este vorba despre „secrete" ale evolutiei spiritulae prin practici yoghine care, pentru orice crestin cu bun simt, nu reprezinta altceva decat produsul unei minti bolnave. Cu toate acestea, in presa s-au publicat destule informatii cu privire la faptul ca yoghinii guru-lui Bivolaru nu se sfiesc sa-si bea propria urina.

Dieta cu urina

„O, Parvati! Cei care se smeresc, fiind plini de daruire catre Divin, se vor bucura foarte mult de roadele meditatiei si abnegatiei lor. Acestora li se recomanda anumite actiuni si anumite mijloace de accelerare a realizarii lor spirituale. O asemenea modalitate, care trebuie insa sa fie pastrata secreta, este ca ei sa isi bea, in conformitate cu indicatiile oferite in acest tratat, propria urina, colectata in prealabil in vase confectionate din aur, argint, cositor, sticla, lut ars, bambus, oase, piele ori din frunze de bananier. Dintre toate acestea, cele mai de preferat sunt insa vasele din lut ars. (…) Acela sau aceea care urmeaza cu perseverenta terapia secreta cu urina trebuie sa evite in mod strict alimentele picante ori sarate, precum si activitatile fizice excesive. Dieta sa trebuie sa fie atunci echilibrata si usoara. Totodata, el (sau ea) va dormi direct pe pamant si va trebui sa isi controleze cat mai bine simturile. Continenta sexuala deplina sau abstinenta sexuala activa este indicata de asemenea atunci. (…) Acela sau aceea care indeplineste toate aceste conditii se va trezi dimineata devreme, cu putin inainte de a se lumina de ziua, si, stand orientat cu trupul si cu fata spre est, va urina sI, respectand indicatiile ce vor fi date ulterior, isi va colecta urina".

„Urina este nectar divin"

„Partea de inceput a jetului, precum si cea din imediata apropiere a sfarsitului procesului de urinare, nu vor fi niciodata preluate pentru a fi baute, in acest scop folosindu-se numai jetul intermediar. Acesta trebuie sa fie mereu procesul corect de colectare a urinei in vederea realizarii cu succes a autoterapiei cu urina. (…)

Caci precum in cazul sarpelui, capul si coada acestuia contin un periculos venin, la fel si in cazul terapiei cu urina, numai jetul de inceput si cel din final sunt toxice. (…)

Bauta astfel, cu perseverenta, urina este un tainic nectar divin!. Ea poate inlatura in scurt timp batranetea, precum si o multime de tipuri de boli. Adeptii consecventi ai terapiei cu urina isi vor bea mai intai toata urina colectata, conform indicatiilor anterioare, si abia apoi isi vor incepe practica tehnicilor yoga, sau meditatia si rugaciunea."

„Cu bucurie"

„Imediat dupa trezirea de dimineata, fata si gura trebuie sa fie bine spalate cu apa. Se va continua apoi cu celelalte procedee specifice de purificare, pe care cei care practica yoga le cunosc. La sfarsit, adeptul isi va bea propria urina cu inghitituri lente, savurand-o ca pe un nectar. El va constientiza atunci ca face acest lucru din propria sa vointa si, totodata, va urmari sa simta in acele clipe, si chiar multa vreme dupa aceea, o mare bucurie. (…) Adeptul care isi va curata (purifica) cu perseverenta in fiecare dimineata caile nazale, utilizand in loc de apa propria sa urina, isi va vindeca in scurt timp toate bolile datorate excesului de flegma, aciditatii si flatulentei. El va capata totodata un excelent apetit, iar in cazul in care se afla inca in perioada cresterii, corpul sau va deveni inalt si puternic. (…) Acela sau aceea care isi va masa cu multa atentie tot corpul cu propria sa urina, de trei ori pe zi si de trei ori pe noapte, se va bucura de o mare longevitate."

Masaj cu urina

„O, Parvati! Trebuie sa stii ca acela sau aceea care isi maseaza cu atentie tot corpul cu propria sa urina chiar si numai o singura data pe zi, va deveni si va ramane extrem de curajos, simtindu-se mai mereu plin de putere. Dupa numai trei ani de practica a masajului cu urina proprie trupul sau va deveni stralucitor. Totodata, el va stapani cu usurinta aproape toate stiintele si toate artele, va avea o voce impresionanta si va dispune de mari puteri oratorice. In plus, el va trai atat timp cat luna, soarele si planetele vor continua sa existe."


Dansatoare MISA, la bara in Japonia

Dosarul MISA a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute sa depaseasca granitele tarii si sa capete aspecte de criminalitate organizata si trafic de persoane. Miruna Pasa Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat vineri o parte din cazul ce vizeaza activitatile MISA si in care este cercetat si guru Gregorian Bivolaru pentru acte si perversiuni sexuale cu un minor. Faptele de care se vor ocupa magistratii Parchetului General privesc, potrivit procurorului sef al Sectiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog, Gheorghe Muscalu, activitatile unor firme prin care sute de fete, membre MISA au ajuns sa danseze in barurile din Japonia. "Contractele vizau o suma fixa, se putea ajunge la un castig, potrivit documentelor, de 1.400-1.500 de dolari pe luna. Vom vedea insa daca aceste clauze cu privire la castiguri si la activitatile desfasurate erau reale", a subliniat procurorul sef.

Afacere de anvergura

Urmarirea penala nu a fost deocamdata inceputa impotriva cuiva, dar din primele cercetari anchetatorii au suspiciuni ca tinerele, odata ajunse in strainatate, erau obligate sa indeplineasca si alte sarcini, decat cele prevazute in contracte. Una din firmele cercetate pentru trafic de persoane, evaziune fiscala si spalare de bani este SC Extaz SRL Bucuresti, administrata Diana Dochinoiu si Vanda Popescu, dupa cate se pare si ele membre MISA. In urma cercetarilor au fost descoperite deocamdata aproximativ 150 de fete, cu varste pana in 30 de ani, care au ajuns in Japonia prin Extaz SRL pe durata unui contract si chiar pentru mai multe." Documentele despre aceasta firma au fost descoperite nu numai la sediul societatii din Campineanu, numarul 26, ci si la alte locatii perchezitionate de politisti si procurori la sfarsitul lunii martie", a sustinut Muscalu.

Ce sta in spatele dansului?

Procurorii vor cerceta modul in care tinerele primeau atestatul de dansatoare cu care plecau in Japonia, activitatile pe care le faceau odata ajunse acolo si vor cauta persoanele care se afla in spatele acestor afaceri dubioase. "Vom solicita sprijinul autoritatilor japoneze pentru descoperirea locatiilor si pentru stabilirea situatiei de acolo", a declarat ieri Muscalu. Reprezentantul Parchetului General a tinut sa sublinieze ca: "Nu convingerea sau activitatea membrilor MISA sunt vizate de cercetarile procurorilor, nici persoana lui Gregorian Bivolaru. Activitatea de urmarire penala are in vedere faptele de crima organizata pe care unii membri si adepti ai acestei organizatii le savarsesc sub paravanul practicilor Yoga".

×