x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special A nascut Consuelo - De ieri, Mutu are si o fetita

A nascut Consuelo - De ieri, Mutu are si o fetita

de Mihai Igirosanu    |    Madalina Corbeanu    |    12 Iun 2006   •   00:00
A nascut Consuelo - De ieri, Mutu are si o fetita

Pe langa baietelul Mario, din casatoria anterioara cu Alexandra Dinu, internationalul Adrian Mutu are de ieri si o fetita. Sotia sa, Consuelo, a nascut ieri, la ora 15:40 (ora Romaniei), intr-o clinica din Miami, care apartine tatalui ei.

Micuta Adrianna, asa cum va fi botezata fetita celor doi, a avut 3,400 kg si 49 cm, este sanatoasa, iar nasterea a decurs fara probleme.

PRIVILEGIU. Adrian Mutu a stat toata noaptea alaturi de sotia sa, iar medicul personal al familiei, Matos Gomes, i-a permis sa-i taie fetitei cordonul ombilical. Dupa ce Consuelo va parasi spitalul, cei doi vor pleca, impreuna cu Adrianna, direct la resedinta socrilor lui Mutu, la Santo Domingo, in Republica Dominicana, acolo unde vor fi asteptati si de mama internationalului. Primul om pe care atacantul lui Juventus l-a sunat imediat dupa nasterea fetitei a fost nasul sau, Nicu Gheara. Consuelo se afla de aproximativ o luna la Miami, acolo unde Adrian Mutu a ajuns dupa meciul cu Irlanda de Nord, sustinut cu nationala Romaniei in turneul din SUA. Cei doi fericiti parinti si-au manifestat dorinta de a mai avea inca un copil, de data asta, un baietel.

FERICIRE
"Sunt extraordinar de fericit. Venirea pe lume a micutei Adrianna reprezinta cea mai mare realizare a mea. Nimic nu se compara cu nasterea unui copil. Sper sa fie sanatoasa, pentru ca eu ma voi ocupa, impreuna cu Consuelo, sa nu-i lipseasca nimic. De acum incolo, responsabilitatile mele vor fi enorme"
Adrian Mutu

×
Subiecte în articol: eveniment mutu