x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Accident naval grav în Deltă: doi morţi şi doi răniţi

Accident naval grav în Deltă: doi morţi şi doi răniţi

13 Apr 2009   •   00:00

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident naval petrecut în noaptea de duminică spre luni pe canalul Magearu, din Delta Dunării, informează Agerpres.

Conform informaţiilor furnizate de Căpitănia Portului Tulcea, Claudiu Vlas conducea o ambarcaţiune în care se aflau şapte persoane, în timp ce se îndrepta de la Letea spre Sulina, din cauza vitezei mari şi a vizibilităţii reduse, nava intrând în coliziune cu o barcă ce se afla legată la mal, de o salcie.

În urma impactului, doi adolescenţi, de 15 şi 16 ani, au murit, alte două persoane suferind multiple leziuni şi fiind transportate la spitalul din Tulcea de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

'În urma accidentului Claudiu Vlas a încercat să fugă, dar el a fost găsit', a declarat directorul Căpităniei Zonale Tulcea, Dan Iulian Ichim.

Cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul sunt derulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului şi Căpitănia Portului Sulina. (V.A.)

×
Subiecte în articol: eveniment