x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Amantii tragici si furia micutei lesbiene

Amantii tragici si furia micutei lesbiene

de Traian Tandin    |    03 Dec 2005   •   00:00
Amantii tragici si furia micutei lesbiene

Teribile povesti de budoar ale anilor dintre razboaie, talmacite de comisarul Tandin. La Bucuresti, in toiul unei orgii cu trei dame si trei valeti, o duduie e ucisa cu salbaticie. Iar la Cluj, o micuta lesbiana, eleva de liceu, isi suprima rivalele cu pusca de vanatoare.

1935. Cele trei prietene de nedespartit Olga, Ana-Maria si Lacramioara puteau fi rar vazute altfel decat impreuna. Toate cu o stare materiala foarte buna, erau in plus si extrem de frumoase, desi trecute de 35 de ani. Imbracate elegant, fardate cu dichis, nu parea nici una mai mare de 30 de ani. Cum sotii, oameni de afaceri, erau mereu in strainatate, doamnele organizau serate cu perechi care stiau cu adevarat sa se distreze. Bineinteles ca fiecare dintre ele avea cate un amant. Deseori se intalneau toti sase, pe rand, la cate una dintre ele. Totul a fost OK pana cand doamnei Lacramioara a inceput sa-i placa de domnul George, care era amantul Olgai.

Amor in sase

Vizitand-o pe prietena ei Lacramioara fara s-o anunte, era 10 dimineata, Olga l-a gasit pe George in buduoarul doamnei. Pozitia celor doi pe sofa, exceptionala buna-dispozitie, coniacul fin pe care-l sorbeau duceau la concluzia certa ca perechea se simte bine. Olga n-a spus nimic, doar i-a cerut gazdei revista de moda pentru care venise, a multumit si a plecat, nu inainte de a le dori celor doi petrecere frunoasa in continuare. Lacramioara s-a suparat foc pe... camerista. "De ce nu m-ai anuntat, domnisoara?" "Stiam ca sunteti prietene, doamna." Domnul George a asigurat-o pe amanta ca "n-a fost nimic", dna Olga l-a iertat (nu si crezut), dupa care lucrurile au intrat in normal.

La prima sindrofie de la dna Ana-Maria, protagonisti fiind cei sase, au amestecat bauturile devenind toti grogy. Lui Dan, amantul Lacramioarei, i-a venit, se pare, ideea unui sexy-grup. Ana-Maria si Lacramioara, practic nici n-au realizat ca barbatii le dezbraca. Dan, amantul Lacramioarei, o ochise pe Ana-Maria, iar prietenul acesteia, Clement, jos pe covor, o pregatea pe Lacramioara. Cand Olga a intrat in camera, venind de la baie, grupul era in plina activitate. Se uita dupa George, amantul ei. Nici dupa un minut, in incapere a intrat George. "Tu esti de acord cu chestia asta?", l-a luat scurt Olga. "Eu... eu... n-am stiut nimic." "Ba nu, tu esti inspiratorul, stiu eu." Olga era si ea beata. A tabarat pe amant.

Barbatii au fugit, femeile au platit

Curand, fata acestuia era rosie de zgarieturile care-i lasau urme adanci pe fata. Celelalte doua participante descurajate, in picioare, in pielea goala, o luara la rost pe Olga. "Ce fa, faci pe sfanta? Parca noi nu stim ca te-ai culcat cu fiecare dintre ei?" "Eu? Voi sunteti curve si o dovediti acuma." Infuriate ca Olga le-a stricat frumusetea de "joc", zapacite de bautura, cele doua muieri, ofensate, s-au repezit cu pumnii, cu unghiile la Olga, care, trantita pe covor, tipa dupa ajutor. Cine sa i-l dea intr-o casa din care cameristei si soferului li se dadusera liber?

Barbatii, de frica complicatiilor, au sters putina. Cele doua femei s-au trezit pana la urma singure in fata cadavrului Olgai. Abia spre seara, Lacramioara - gazda - a instiintat sectia de politie ca are in casa o femeie moarta. "In ce circumstante a murit?" "Veti constata la fata locului", i-a lamurit ea pe politisti. Cele doua femei au fost condamnate la cate zece ani inchisoare, dupa un proces care a produs mare valva in Bucuresti.

Gelozia micutei lesbiene

La internatul liceului de fete din Cluj lucrau, prin anii ’40, doua studente. Nevoite, din lipsa mijloacelor materiale, sa ocupe functia de pedagog, tinerele erau bucuroase ca, in afara de modica suma de bani ce o primeau ca leafa, aveau asigurate, gratuit, masa si casa.

Curand, studentele se indragostira. Nu de vreun tanar profesor, ci de doua eleve. La randul lor, adolescentele Iulia si Ana erau iubite de alte doua eleve, din ultima clasa de liceu. Tensiunea intre studente si rivalele iubitelor lor crestea pe zi ce trece. Abandonatele pusesera la cale o anonima contra pedagoagelor.

"Domnisoarele Loreta si Ortansa nu fac nimic, putinul timp in care, chipurile, supravegheaza studiul nostru, si-l consuma la cafele, fumat, suete. Ba mai mult, intretin intrigile intre elevele de la internat. Noaptea, aici fac amor cu doua colege de-ale noastre, pe care ele le-au corupt la lesbianism."

O asemenea anonima, firesc, a pus pe jar conducerea liceului. Nu se confirma nimic. Ba, dimpotriva, rezulta ca tinerele isi fac constiincios datoria. Cum era de asteptat, acuzatia cea mai grava nu se adeveri.

Si-a lichiat rivalele cu pusca de vanatoare

Amorul se consuma, in continuare, sambata si duminica, la locuinta unei matusi a Loretei, care locuia singura in oras. Iubita Ortansei, Iulia, asistase fara sa vrea, asteptandu-si perechea care intarziase la facultate, la o secventa de amor inedita pentru ea, intre Loreta si Ana. Scena o tulburase profund. Incepu sa-i faca "curte" Loretei. Pana la urma, ii propuse direct: "Te iubesc, vreau sa ma initiezi in toate tainele amorului intre fete. Am auzit ca ai si niste «instrumente»". Loreta ramase usor surprinsa. Se inrosi si ii raspunse printr-un suras care promitea. Ii placuse nu numai franchetea fetei, dar si corpul timpuriu maturizat al acesteia. In privinta Ortansei, nu-si facea probleme. Stia ca mai are cateva iubite printre interne. Se intalnea cu ele noaptea, in camera ei de la internat. O avertizase ca e riscant, dar Ortansa negase totul. Acum aflase si Ortansa de legatura Loretei cu "iubita" ei. Chiar ii spusese: "Stiu ca traiesti si cu Iulia, dar nu-mi pasa. Fete amatoare sunt destule". Cel mai mult suferise insa Ana. O ura de moarte pe iubita ei, studenta, dar si pe Iulia, care nu se multumise cu o singura prietena.

Cand se auzi in oras ca o eleva a folosit pusca de vanatoare a lui taica-sau pentru a comite o dubla crima, multora nu le-a venit a crede. Ana, complexata de faptul ca nu era prea aratoasa, profund dezamagita ca amanta ei o abandonase in favoarea Iuliei si a altor eleve de la internat, hotari sa se razbune. Ulterior, avea sa declare: "M-am decis sa distrug pe cele doua infame care ma tradasera. Pe Loreta, singura mea dragoste, si pe colega mea, Iulia, la fel de ticaloasa. Ma intriga si pasivitatea Ortansei, care s-a consolat cu un profesor, nepasandu-i ca Loreta s-a combinat cu Iulia, fosta partenera. Am adus pusca tatei, demontata, si le-am impuscat in timp ce faceau amor la locuinta noastra, pe care o numeam «conspirativa»."

Criminala, fiind minora, a fost internata intr-o scoala de corectie.

Intorcandu-se pe inserat, a gasit patul ocupat

Hornarul-calfa Ioan Setelecan a plecat saptamana trecuta spre comunele din circumscriptia notariala Vima-Mica, de unde urma sa treaca si prin Salnita. Din Vima-Mare, Setelecan a luat cu el pe Gheorghe Campeanu, strajerul comunei. Petru drum, cei doi au luat cu ei ceva tuica. Ajunsi in comuna Salnita, ei au tras la casa lui Dumitru Horga, unde au gasit numai pe sotia acestuia.

Femeia, crezand ca barbatul ei nu va veni in seara aceea acasa, s-a aratat "ospitaliera" si i-a primit in gazda. Campeanu, baiat cuminte, s-a culcat intr-o camera separata, dar Setelecan, mai chipes si mai infipt, a condus-o in dormitor pe sotia lui Horga. Noaptea, sosind gospodarul acasa si gasind pe Setelecan in patul conjugal, "ocupat" cu nevasta lui, s-a repezit asupra musafirului, l-a legat burduf apoi l-a priponit afara, de un gard. La tipetele disperate ale lui Setelecan, care era gol pusca, s-au strans mai multi sateni, in frunte cu primarul comunei. Toti, dar mai ales femeile... staruiau pe langa Horga sa-i dea drumul nenorocitului. Degeaba insa.

Vazand ca nu e de glumit cu sotul incornorat, primarul, spre dimineata, a adus cazul la cunostinta dlui pretor, care a dat ordin jandarmilor sa plece la fata locului. Jandarmii, dupa un veritabil asalt, l-au eliberat pe Setelecan si l-au adus impreuna cu tortionarul sau la post, pentru facerea cercetarilor.

De femeie nu se stie nimic pana in prezent. Strajerul Campeanu, de frica sa nu fie si el arestat (?! - n.r.), s-a spanzurat. (Universul, 22 aprilie 1938)

Dupa ce si-a sugrumat iubita, Craciun si-a facut smerit... semnul crucii

Pe raza judetului Caras-Severin, organele jandarmeresti au gasit corpul neinsufletit al femeii Maria Tamas, originara din comuna Rachitoasa-Negoiu, judetul Hunedoara. Femeia avea leziuni corporale grave si prezenta urme de strangulare. In urma cercetarilor cuvenite, s-a stabilit ca e vorba de o odioasa crima, care a fost comisa de locuitorul Onesec Craciun, con-satean cu victima. Motivul acestei ingrozitoare fapte este ca, in urma relatiilor de dragoste cu viitorul ucigas, Maria Tamas ramasese insarcinata si-l ameninta pe Craciun cu moartea, daca nu o ia de nevasta. Criminalul, spre a scapa de acest bucluc, si-a atras "iubita" pe soseaua nationala Deva _ Lugoj si, in apropierea unei paduri, a sarit cu mainile la grumazul ei, sugrumand-o. Ca sa fie sigur ca femeia a murit, a lovit-o apoi in mod salbatic cu un ciomag, pana cand aceasta n-a mai dat nici un semn de viata. A tarat apoi cadavrul in padure, abandonandu-l sub un tufis. Dupa ce a faptuit oribilul omor Onesec si-a facut semnul crucii, intorcandu-se multumit si linistit in sat, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. (Universul, 6 iunie 1940)

Criminal cu "contract de casatorie"

1940. In comuna Petrila-Lonea (judetul Hunedoara) s-a petrecut o impesionanta drama sentimentala care iese cu totul din comun.

Anul trecut, un oarecare Dumitru Tif si-a parasit sotia cu doi copii pentru a trai cu Iulia Muler, sotia lui Edmond Muler, dand act scris lui Tif ca sotia sa-i fie concubina. Cu tot comicul ei, aceasta consimtire a lui Muler a mers de minune mai bine de un an, sotia lui avand astfel doi barbati, care se intelegeau foarte bine intre ei. Dar, in ultima vreme, lui Muler i s-a parut ca sotia lui are mai multa afectiune fata de Tif decat fata de el si gelozia a inceput sa-l roada; atat de tare incat, la un moment dat, el s-a hotarat sa denunte "contractul" pe care-l incheiase cu Tif. Au urmat certuri, batai intre sotii Muler pana cand Iulia a ajuns sa-si ameninte sotul legitim ca-l va parasi, resemnandu-se "sa traiasca" numai cu concubinul Tif. Intr-una din zile, cand Tif a plecat la mina din Jiet, el fiind miner, sotii Muler au ramas singuri, petrecand o zi fericita: mancare buna, bautura asijderea, dezmierdari... Dupa ce s-au imbatat amandoi, Iulia Muler a adormit... in dormitorul comun. In acest timp, sotul ei, cu un brici, i-a taiat beregata, omorand-o. Dupa aceasta teribila isprava, Muler s-a spanzurat in casa, de o grinda. Tarziu, baiatul lui Muler, in etate de 13 ani, a descoperit nenorocirea si a dat alarma.

Dumitru Tif, afland despre cele intamplate, a incercat si el sa se sinucida taindu-si beregata, dar n-a reusit, fiind transportat la spital. Aceasta drama a impresionat profund intreaga regiune.

NU RATATI!
Sambata viitoare, comisarul Tandin relateaza despre misterioasa disparitie a Anetei Anton, nevasta unui marinar din Galati. Dupa zece ani in care disparuta trimitea scrisori si poze acasa, lucrurile s-au lamurit: expeditoarea era... oale si ulcele.
×