x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Anchete Adolescentă dispărută din Tulcea

Adolescentă dispărută din Tulcea

17 Feb 2014   •   13:37
Adolescentă dispărută din Tulcea

Popa Andreea Mădălina are 16 ani şi este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic “Ion Creangă” din Tulcea. A dispărut în împrejurări încă neelucidate în după-amiaza zilei de miercuri, 12 februarie 2014.

Fata e din comuna Casimcea (Tulcea) şi locuia la internatul liceului. În ziua dispariţei, la prânz, ea a ieşit în oraş cu trei colege, apoi s-au întors împreună la internat. În jurul orelor 15:30, Mădălina a primit un nou bilet de voie de la pedagoga internatului, pentru că vroia să meargă să plătească abonamentul de telefonie mobilă al mamei ei. În aceeaşi după-amiază urma să-şi contacteze şi fratele, pentru a se întâlni cu el în oraş.

Văzând că nu se întoarce în internat la ora stabilită şi ştiind că Mădălina e o fată ascultătoare, pedagoga a sunat-o pe telenul mobil. Era închis. Femeia a luat imediat legătura cu mama fetei, iar în jurul orelor 18:00, nereuşind să dea de Mădălina, familia a sesizat dispariţia la Poliţia Municipului Tulcea.

Mădălina nu a mai dispărut niciodată de acasă. Avusese un prieten, de care se despărţise în luna noiembrie a anului trecut. Era o elevă silitoare, avea note mari la înăţătură şi, susţin rudele fetei, nu ar fi avut niciun motiv să plece de bunăvoie.

Fata este brunetă şi are ochii căprui. În ziua în care a dispărut era îmbrăcată cu o haină de stofă neagră, blugi albaştri şi un pulover crem. Avea la ea un rucsăcel negru.

Cei care au văzut-o pe Mădălina sau pot oferi informaţii care să ajute la găsirea ei sunt rugaţi să sune imediat la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

×
Subiecte în articol: adolescenta disparuta tulcea