x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Anchete Un copil a dispărut dintr-un parc din Cluj

Un copil a dispărut dintr-un parc din Cluj

18 Dec 2013   •   15:15
Un copil a dispărut dintr-un parc din Cluj

Odenie Paul Sebastian are 13 ani şi a dispărut din Cluj în după-amiaza zilei de 13 decembrie a.c.. Băiatul ieşise cu tatăl său, să plimbe câinii, în Parcul “Colina” de pe strada Bucium din Cluj. Din povestirile tatălui, la un moment dat cei doi câini s-au depărtat circa 15-20 de metri şi au început să latre o persoană. Paul a mers să-i liniştească şi a ieşit din câmpul vizual al tatălui, zona nefiind plană. Din acel moment, băiatul de 13 ani a dispărut.

Părinţii au sesizat Poliţia Municipiului Cluj-Napoca în aceeaşi seară, însă mediatizarea dispariţiei a fost făcută, doar pe plan local, abia ieri seară, adică după 4 zile de la dispariţia copilului. Conform informaţiilor oferite de IJP Cluj, băiatul a avut mai multe plecări voluntare de la domiciliu, el fiind găsit apoi de poliţişti, pe străzi sau la colegii de şcoală. 
Paul are 1,5 m - înălţime, ochii albaştri, tenul alb şi părul şaten spre blond. La data dispariţiei, copilul purta o jachetă de culoare gri închis, pantaloni de catifea bej, o bluză tricotată gri şi ghete maro.

Dacă l-aţi văzut, vă rugăm să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apelaţi gratuit numărul unic de urgenţă 112!

×
Subiecte în articol: copil disparut cluj ancheta