x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Blogger, ameninţat de Noua Dreaptă

Blogger, ameninţat de Noua Dreaptă

de Eliza Popa    |    23 Aug 2007   •   00:00

Bloggerul bucureştean Appollinaire (http://apollinaireonline.com) a primit ameninţări de la susţinători ai Noii Drepte. După publicarea unei serii de subiecte ce vizau activitatea şi diverse aspecte controversate ale mişcării naţionaliste

Pumni in loc de creier

Bloggerul bucureştean Appollinaire (http://apollinaireonline.com) a primit ameninţări de la susţinători ai Noii Drepte. După publicarea unei serii de subiecte ce vizau activitatea şi diverse aspecte controversate ale mişcării naţionaliste (excesele de tip extremist şi metodele de sorginte nazistă), urmată de tradiţionalele răspunsuri sub formă de injurături, bloggerul a primit - de la unul dintre oamenii de presă ai organizaţiei, susţine el - ameninţări că-i vor fi rupte picioarele la drum de seară, intrucăt informaţii şi nervoşii băieţi ştiu cine e in viaţa reală. Ca să fie mult mai convingători, i-au trimis pe mail şi nişte fotografii cu el făcute pe stradă, in drumul către casă.

Ţintă a unor ameninţări deloc de luat in glumă, bloggerul a fost la Secţia 24 şi a depus o plăngere penală, unde a pus la dispoziţia poliţiştilor datele, materialele şi dovezile pe care le deţinea, in speranţa că "intr-o ţară care se vrea liberă, libertatea, inclusiv cea a cuvăntului, nu are nimic comun cu legea pumnului".

×
Subiecte în articol: special