x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Bona, iubită şi mamă pentru copiii lui Michael Jackson

Bona, iubită şi mamă pentru copiii lui Michael Jackson

06 Iul 2009   •   00:00

Iubita secretă a lui Michael Jackson era fosta bonă a copiilor, informeaă săptămânalul britanic The Sunday Mirror, citând apropiaţi ai artistului.



Potrivit acestei surse, Grace Rwaramba, originară din Uganda, era ca o mamă pentru copiii lui Michael. De altfel, micuţii o strigau "mamă" ori de câte ori aveau ocazia. Fotograful Ian Barkley, care ne-a obişnuit în ultima săptămână cu o serie de dezvăluiri despre Regele muzicii pop, a declarat că relaţia dintre Michael şi Grace era un secret deschis pentru personalul vedetei, cei doi îndrăgostindu-se unul de celălalt în perioada în care femeia era bona unuia dintre copii.

Potrivit lui Barkley, în spaţiul privat, Grace, în vârstă de 42 de ani, se comporta ca o adevărată mamă pentru cei trei copii ai lui Jackson - Prince Michael (12 ani), Paris Katherine (11 ani) şi Prince Michael II (6 ani). "Grace îl iubea pe Michael şi el o iubea la rândul lui... Era un secret «deschis» în rândul personalului" cântăreţului, a declarat Barkley. "Copiii îi spuneau «mamă»", a adăugat el.

"Grace era cea mai apropiată persoană pentru Michael şi copii. Copiii au fost întotdeauna prioritatea lor comună şi, ca orice cuplu, se certau atunci când era vorba despre ceva care să îi afecteze pe aceştia. Diferenţa dintre Grace şi alte femei din viaţa lui Michael a fost că ea nu era absolut deloc interesată să devină celebră. A fost ceva ce a evitat cu perseverenţă şi Michael era decis să ţină relaţia sa şi pe ea departe de ochii publicului. Relaţia era bine cunoscută personalului, însă membrilor acestuia li s-a pus în vedere că este vorba despre ceva care nu trebuie să ajungă la urechile publicului", a declarat o sursă familiarizată cu situaţia.

Grace i-a fost prezentată lui Jackson de fostul său purtător de cuvânt Tohme R. Tohme în 1991. Ea a început să lucreze ca secretară. În 1999 a fost aleasă să aibă grijă de copiii mai mari ai lui Michael, în urma divorţului acestuia de cea de-a doua soţie a sa, Debbie Rowe. Ulterior, Grace a devenit persoana principală din viaţa copiilor, care îi dădeau ascultare. În 2005, într-o întâlnire dintre copii, care erau însoţiţi de Grace şi mama lor, Debbie, aceasta din urmă a rămas foarte surprinsă când i-a auzit pe micuţii spunându-i bonei "mamă". În decembrie 2008, Grace a fost concediată de Michael, care s-a declarat gelos pe relaţia ei apropiată cu copiii, şi a plecat din Statele Unite cu destinaţia Londra.

În cursul acestei săptămâni, Grace a fost solicitată de familia Jackson în Beverly Hills pentru a-i consola pe copii. Ea urmează să fie prezentă şi la ceremonia funerară privată organizată de familia starului.

Influenţa lui Grace asupra lui Michael a fost întotdeauna una pozitivă, spun apropiaţii artistului. Jackson a fost atras de Grace ca urmare a interesului acesteia de a-i ajuta pe copiii aflaţi în sărăcie. Ea i-a susţinut ideea de a adopta cinci copii din ţări în curs de dezvoltare şi, în urmă cu doi ani, cuplul planifica o campanie umanitară de proporţii pentru ajutarea copiilor aflaţi în situaţii dificile. Grace este femeia care l-ar fi convins pe artist că poate reveni în lumina reflectoarelor, revendicând din nou coroana de Rege al muzicii pop.

Grace a avut o relaţie scurtă şi cu fratele cel mare al lui Jackson, Jermanine, la începutul anilor 1990.    

×
Subiecte în articol: special mama copiii michael jackson grace