x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Ceremonie privată la cimitirul celebrităţilor

Ceremonie privată la cimitirul celebrităţilor

de Marina Constantinescu    |    07 Iul 2009   •   00:00

La această oră, cortegiul funerar în care se află sicriul cu corpul neînsufleţit al starului pop Michael Jackson se află la cimitirul celebrităţilor, din Los Angeles, unde are loc un serviciu funebru privat, la care participă membrii familiei Jackson, dar şi o mână de apropiaţi ai starului pop, circa 100 de persoane în total.



Cortegiul funerar, compus din zece vehicule, este format din autoturisme Range Rover, puse la dispoziţie de compania Range Rover, sponsor al acestui transport cu totul deosebit, potrivit site-ului www.tmz.com. Vehiculele vor fi înapoiate sponsorului în seara acestei zile ce marchează despărţirea de Michael Jackson, precizează sursa citată.

Sicriul cu corpul neînsufleţit al starului pop va fi transportat, în următoarele ore, la Staples Center, unde se va desfăşura o ceremonie publică de omagiere a lui Michael Jackson. Cortegiul funerar va fi escortat de o echipă de forţe speciale ale poliţiei (SWAT), pe tot traseul de la cimitirul Forest Lawn, până la Staples Center.

Primăria oraşului Los Angeles a lansat un apel la donaţii din partea fanilor lui Michael Jackson, pentru a ajuta la acoperirea costurilor excepţionale presupuse de dispozitivul de securitate instalat în oraş, cu ocazia omagierii regelui muzicii pop. "Le cerem fanilor lui Michael Jackson să contribuie online şi să susţină astfel la acest fabulos omagiu", a declarat purtătorul de cuvânt al primarului oraşului Los Angeles, Matt Szabo, pentru postul de televiziune CNN, apreciind că întărirea măsurilor de securitate ar putea costa oraşul între două şi trei milioane de dolari. "Suntem obişnuiţi să organizăm evenimente cu acoperire planetară, dar chiar dacă suntem capitala mondială a divertismentului, nu ne-am imunizat la această recesiune economică care loveşte actualmente Statele Unite", a adăugat acesta.          

×
Subiecte în articol: special