x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Copiii au crezut că Michael se preface mort

Copiii au crezut că Michael se preface mort

de Irina Cristea    |    29 Iun 2009   •   00:00

Când medicii chemaţi de urgenţă la locuinţa din Los Angeles a lui Michael Jackson au reuşit să intre în casă, l-au găsit pe artist zăcând pe jos, fără suflare, iar pe copiii lui ţinându-se în braţe, plângând în hohote şi strigându-şi tatăl. Prince Michael, Paris şi Prince Michael II înţeleseseră că acesta nu le va mai răspunde niciodată, deşi iniţial crezuseră că li se joacă o farsă şi că tatăl lor doar se preface mort.



Obişnuia să se mai joace astfel cu ei, stând nemişcat şi luându-i apoi prin surprindere cu un salt şi o cursă nebunească prin casă. De altfel, acelaşi lucru l-a crezut, într-o primă fază, şi medicul curant al vedetei, Conrad Murray, scrie tabloidul britanic News of the World în ediţia electronică de azi. Slabă scuză însă pentru cele 50 de minute pe care membrii anturajului artistului le-au lăsat să treacă până au sunat la salvare.

Iar când au auzit sirenele salvărilor iar bonele au încercat să îi ducă la ei în camere, copiii şi-au dat seama că ceva extrem de grav se petrecuse.
"S-au speriat îngrozitor. Au început să plângă, să ţipe, să îl strige pe Michael", poveşteşte o sursă apropiată anturajului vedetei.

Pentru a fi cruţaţi de vederea imaginii tatălui lor cărat în ambulaţă cu targa şi cu o mască de oxigen pe faţă, copiii au fost luaţi de mama lui Michael, Katherine, şi de sora lui, La Toya, şi duşi într-o maşină care i-a transportat apoi la centrul medical UCLA.

Pe drum, s-au mai liniştit, suficient cât să stea cuminţi în sala de aşteptare a clinicii şi să se joace cu creioanele colorate. Au desenat chiar felicitări cu urarea "Însănătoşire grabnică", deşi Michael zăcea deja mort.

După ce medicii au pronunţat decesul, la ora locală 14:26, familia Jackson i-a dus pe Prince Michael, Paris şi Prince Michael II la reşedinţa din Encino.

×
Subiecte în articol: special michael