x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Cum rămâne Michael în amintirea fanilor lui

Cum rămâne Michael în amintirea fanilor lui

de Sînziana Stancu    |    08 Iul 2009   •   00:00

CNN, unul dintre posturile de televiziune care au transmis în direct funeraliile megastarului, a prezentat o selecţie a celor mai impresionante momente pe care admiratorii lui Michael Jackson le-au trăit împreună cu el.

• "În amintirea noastră va rămâne o fiinţă minunată, blândă, graţioasă şi caldă".(Vanessa Lee Fook, care l-a cunoscut pe artist în 1978, în Trinidad, pe când ea avea 9 ani şi l-a pândit la ieşirea dintr-un studio de radio, pentru un autograf, pe care Michael i l-a dat fără nici o reţinere)

• De fiecare dată când venea în Texas (sa cânte, n.r.), ne duceam acolo şi stăteam afară, printre miile de admiratori, să vedem măcar o părticică din el".(Sherry Hardin, din Los Angeles, care s-a îndrăgostit de muzica lui Michael o dată cu apariţia albumului "Thriller", pe care l-a cumpărat chiar în ziua în care a apărut)

"Era în stare să-şi răvăşească sufletul, să-ţi facă inima să bată nebuneşte". (Jeff Stevens, pe care muzica lui Michael l-a inspirat întotdeauna, în cariera sa de profesor de muzică şi de muzician)

"Nu am putut să cânt excepţional, ca Michael, dar am reuşit să semăn fizic cu el şi să dansez aproape la fel ca el". (Ty Blanton, care, împreună cu formaţia lui, în exclusivitate de culoare, l-a lansat în carieră, în anii 80, imitându-l pe Michael, iar mai târziu, pe Prince)

"O cometă foarte strălucitoare, care a brăzdat cerul în anii 80 şi 90. A schimbat regula fundamental". (Robert Lamarche, care s-a întâlnit în 1984 cu fraţii Jackson pe plaja din Malibu, unde făceau curse cu maşini sport ca într-o "zi sălbatică", pentru o şedinţă foto)

Cred că i-a influenţat pe toţi marii artişti de astăzi. Mulţi dintre noi am crescut cu muzica lui". (Jennifer Brown, care, la 14 ani, avea deja pereţii camerei plini cu postere cu Michael, iar la şcoală, când a făcut un animăluţ din ceramică, i-a pus mănuşi şi ochelari ca ai artistului)

"Sunt încă răvăşită de moartea lui. În mintea mea se derulează una după alta toate melodiile lui". (Sammantha Partlow, o tânără din Denver, Colorado, care obişnuieşte să se îmbrace ca Michael Jackson)

"Moartea lui este, într-adevăr, o mare tragedie. Era un star atât de mare! Era atât de graţios şi generos!" (Tabitha Messick, fostă candidată la concursul Miss America Jr., din Orlando, care l-a întâlnit pe Michael l aun restaurant japonez local)

"Michael Jackson a fost un om minunat şi un prieten nemaipomenit, cu care puteai să vorbeşti. A fost un om special şi nu va fi uitat niciodată". (Maria Peckey, a cărei fiică bolnavă de plămâni, Patricia, care a participat, cu ajutorul fundaţiei "Make a Wish", la aniversarea de 45 de ani a "megastarului").

"Era, cu adevărat, fermecător. Ne-a cântat, ne-a dat autografe, ne-a povestit despre copiii lui ... Era foarte politicos şi nu uita niciodată să spună <>". (Randy Goldfarb, un stomatologul în al cărui cabinet Michael s-a invitat într-o dimineaţă, în 2004, spunând că "o vedetă are nevoie de un dentist")

"Cum de s-a putut întâmpla aşa ceva? Este Michael Jackson! Lui nu i se poate întâmpla nimic! Este nemuritor!" (Michael Vela, care a început să-l imite pe Michael Jackson din 1983, când colegii de liceu i-au spus că seamănă foarte mult cu artistul)

×
Subiecte în articol: special michael