x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Cum se dă Cocoş fără creasta Elenei.

Cum se dă Cocoş fără creasta Elenei.

de Elena Găină    |    15 Iun 2011   •   21:00
Cum se dă Cocoş fără creasta Elenei.

EvZ si-a pus furtunul sa spele jegul portocaliilor de crusta cea mai groasa. Primul strat al mizeriei se ia la porc prin autoprotectie cand se scarpina de gard. Sotul Elenei Udrea a gasit ca uluca (sau tambra, cum se zice prin Prahova) raschetoare este Savin Nicoleta, scandura de mare caracter. A folosit-o si Becali cand a fost saltat de gealatii lui Basescu. A fo­losit-o si Basescu in celebrul lui staff electoral, cand ziarista cu voce ca­vernoasa s-a lipit utila si umila de Mitza Biciclista, ministreasa ramasa fara Guvern si fara post.

S-au simtit minunat in Lipscani, era zona care mustea de amintiri comune. Pro­fesionista de la baia comunala stie cum sa spele mortii. A avut sarcini grele de-a lungul carierei. Pentru merite deosebite in curatarea noroiului si datul lustrului la soricul portocaliu, a fost adusa la bulina aflata in implozie. Semn distinctiv al sandramalelor in prag de prabusire, bulina rosie si-a schimbat proprietarul, dar naravul originar, nu. Are acum o garnitura de mari ganditori, pe care, in comparatie cu predecesorii Cartianu, Ionescu ii dejectezi fara sa le mai asculti prima balbaiala.

N.S. isi face reintrarea triumfala in presa frecandu-l cu piatra ponce pe Cocos. Tupeu, slugarnicie, tupeu, slugarnicie, minciuni, balosenie, tupeu si tot asa, ca la musacaua gretoasa – iata reteta interviului pu­blicat fara rusine de garnitura relansata a EvZ.

Cocos a fost trimis de nevasta la fata din casa a partidului. Du-te, ba, Dorine, si mai spala-te. Prea pute istoria noastra comuna, hai sa o rescriem, sa ne punem toale onorabile. Are baba harca lesie sa ne ia rapanul pus de mizerabilul deceniu pe sufletele noastre plecate dupa bani si functii. Asa l-o fi indemnat Lenuta. Si s-a dus. Intrebarea, ca la mama acasa, raspunsul, scris de altii. Nu trebuia sa stea chestionatul fata in fata cu intrebatoarea. Erau uniti prin inalta misiune, nici o soparla nu se ivea, nici o intrebare nu rasarea, nici o cuta nu aparea pe tenul de pakistanez al cocoselului. Si zicea cum s-a dat el in barci cu Petrache si Bitner, cum s-a intamplat cu Elena, avocata PSD-ului si cum parcau ei in Bucurestiul iubit de toti soferii neamului. Si gura nu-i mai tacea cocosului pe care il stiam mai departe cu patul de Lenuta, fire zburdalnica. Dar nu-i cum crede lumea.
E si greu, e si usor sa fii sotul Elenei, zice Coco. Adanc!

Citim cu rasuflarea taiata cum a facut Cocos afaceri cu sacose din Turcia, cum nu s-a atins de banul public. Nici gura nu-i miroase. Printre randuri citesti supararea familiei ca nu poate, din cauza pozitiei Elenei, sa prinda contracte cu statul. Ziarista de la partid ii zice ghidus – "Roaga-te sa intre in opozitie PDL-ul ca sa scape de gura presei". Berbantul zice galant ca e problema Elenei s-o dea jos (eticheta, nu va ganditi la prostii!).

Ma tot intreb ce dracu’ ii veni lui Cocos sa se dea pe mana (bleaga) presei de partid? Sa dai un interviu unde stie toata lumea dinainte si intrebarile, si raspunsul e de-a dreptul o prostie. Or, despre Cocos poti spune ce vrei, dar prost nu parea pana la acest episod. Poate a vrut sa transmi­ta un mesaj, ca asa-i la moda. Am retinut din zeama vorbita ca toata avutia e pe numele lui si la vedere. O bate vreun vanticel de Columbeanu, doar el are bunurile securizate, ceea ce-i prinde bine in caz de divort!

Ar mai fi o suparare pe colegii de par­tid care o sapa pe Elena din "interior". Cocos, saracul, vorbeste invidia din el: inamicii nenumiti, dar stiuti de Savin Nicoleta, "au masini scum­pe, au vile pe care eu si Elena nu ni le-am permis, fac vacante exotice, la pre­turi exorbitante, dar se declara saraci".

Asa, dom’le Cocos! Un partid in care Elena, biata, este inconjurata de ipocriti. Noroc ca ati gasit in afara partidului niste fraieri sa o scape pe Elena Udrea Cocos de povara cre­ditului care-i alunga somnul. Va dati seama, daca Elena nu dormea pentru cei 3,2 milioane de euro de dat la banci, cum o dormi Traian, care are pe creier un credit la FMI de 20 de mi­liarde de euro? Apropo, de ce n-a intrebat nimic Savin si de treaba asta?

Noul proprietar al EvZ a impus politica PDL in continutul editorial. Primul "succes" este spalarea familiei Cocos-Udrea

×
Subiecte în articol: evenimentul zilei Dorin Cocos Elena Udrea