x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Doctorul lui Michael Jackson, investigat pentru crimă

Doctorul lui Michael Jackson, investigat pentru crimă

24 Iul 2009   •   00:00
Doctorul lui Michael Jackson, investigat pentru crimă
Sursa foto: /Houston Chronicle

Documentele poliţiei confirmă faptul că doctorul Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, este anchetat pentru moartea megastarului.



Doctorul Murray este unul dintre numeroşii medici luaţi la întrebări de poliţie în legătură cu moartea lui Michael Jackson. Numai că, spre deosebire de alţi doctori, Murray a fost prezent în casa megastarului din Los Angeles, atunci când acesta a murit.

Până în prezent, potrivit informaţiilor strânse de poliţişti, consumul de Diprivan, un puternic anestezic cunoscut şi sub numele de Propofol, pare să fie principala cauză a morţii, potrivit telegraph.co.uk  Avocatul dr. Murray, Ed Chernoff, nici nu a confirmat, dar nici nu a negat administrarea de către clientul său a medicamentului. O altă întrebare la care Murray a trebuit să răspundă a fost legată de întârzierea apelului către 991, după ce inima lui Michael a încetat să mai bată. Apoi, de ce a încercat să-l resusciteze pe megastar pe pat în condiţiile în care, conform practicilor elementare de medicină, resuscitarea se face pe o suprafaţă dură. 

Înainte ca poliţia să-i perchizioneze cabinetul medical, Chernoff a declarat: "Medicul legist vrea să determine cauza morţii. Şi noi dorim acelaşi lucru. Iar descrierea amănunţită de către clientul meu a ultimelor zile din viaţa lui Michael Jackson ar trebui să-l absolve de acuzaţia de crimă pe Conrad Murray".

Joe Jackson, tatăl megastarului, l-a acuzat public pe Conrad Murray de crimă. Jermaine Jackson are şi el întrebări legate de acţiunile doctorului şi modul în care acestea ar fi influenţat moartea fratelui său. Aducându-şi aminte de ziua în care Michael a murit, Jermaine a declarat: "Prima dată când l-am văzut pe dr. Murray a fost la spital. Şi m-am gandit cum a fost posibil ca Michael să moară cu un doctor lângă el?". (V.A.)


×
Subiecte în articol: special michael