x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Dumitru Dragomir: "Ma intorc la fotbal"

Dumitru Dragomir: "Ma intorc la fotbal"

07 Iun 2004   •   00:00

EVENIMENT - EDITIA a II-a

Anuntarea rezulatelor sondajelor realizate la iesirea de la urne a fost primita la sediul PRM in liniste.
ANIELA NINE, CRISTIAN PETRU

Dumitru Dragomir, candidatul la Primaria Generala a Capitalei, a renuntat sa urmareasca de pe stadion finala Cupei Romaniei la fotbal si a preferat sa stea la sediul partidului sau. In timp ce presedintele PRM a ales sa ramana in biroul sau impreuna cu ceilalti lideri, pentru a-si putea pregati reactiile, Mitica Dragomir a coborat in sala de conferinte cu cateva minute inainte de ora 21:00, pentru a urmari anuntarea rezultatelor impreuna cu ziaristii. Initial s-a asezat pe un birou, dupa care a cerut un scaun. Singura miscare care ii trada emotiile era jocul nervos al mainilor cu o cheie de la masina, probabil de la autoturismul de teren al Ligii Profesioniste de Fotbal, parcat in curte.

DEZAMAGIRE. In momentul in care Lucian Mandruta, facand prezentarea candidatilor pentru a mari suspansul, a ajuns la prezentarea lui Dragomir, deputatul a zambit pentru prima data. Anuntarea rezultatelor sondajului CURS, prezentat de Antena 1, l-a facut sa se ridice de pe scaun. Desi vizibil dezamagit de clasarea pe locul al treilea, cu doar 6,6%, la diferenta de mai mult de 50 de procente de Traian Basescu, primul clasat, Dragomir a avut totusi taria sa il felicite pe actualul primar general. "Am stiut de la inceput ca este cel mai tare. Eu sunt un barbat democrat, un politician democrat, si il felicit", a spus Corleone. Si s-a grabit sa il asigure pe Basescu ca daca nu isi va onora promisiunile, "il vom trage la raspundere". Mitica Dragomir a marturisit ca desi se astepta la mai multe procente a inteles ca asa este in politica. "Una este notorietatea, alta este la vot", a justificat el.

JUSTIFICARE. In continuare, Dragomir a sustinut ca va continua sa faca ce stie: "Ma duc la fotbal, la serviciu in Camera Deputatilor, fac munca de partid". In cazul in care ar fi castigat din primul tur de scrutin, Dragomir sustine ca ar fi renuntat la fotbal. Altfel nu. "Eu nu am tras partidul dupa mine. Urmeaza insa alegerile generale, iar acolo va candida un titan, un om mai puternic, care va trage partidul dupa el." Dragomir nu vede clasarea sa pe locul al treile ca o rusine pentru partid. "N-am facut partidul, nici familia si nici fotbalul de ras. Am concurat cu doi politicieni de frunte, unul dintre ei, ministru de Externe, celalalt, sef de partid", a explicat Corleone.

SUMAR ALEGERI - 7 iunie 2004

Basescu 59,3% - Geoana 29,6%

Basescu: "Le multumesc bucurestenilor ca si-au luat Bucurestiul inapoi!"

Tristete in Kiseleff

Geoana: "Copii, fiti mai voiosi!"

Monica Tatoiu nu se da batuta

Dumitru Dragomir: "Ma intorc la fotbal"

Rezultatele sondajelor in tara

Candidati cercetati de politie pentru nazbatii

Peripetii cu stampile

Vot muiat de ploaie
×
Subiecte în articol: eveniment fotbal dragomir