x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Elizabeth Taylor: "Sunt devastată. Ce veste neaşteptată şi tragică!"

Elizabeth Taylor: "Sunt devastată. Ce veste neaşteptată şi tragică!"

26 Iun 2009   •   00:00

Artiştii deplâng dispariţia lui Michael Jackson

Elizabeth Taylor: "Sunt devastată. Ce veste neaşteptată şi tragică! A plecat prea devreme de lângă noi. Pur şi simplu nu mai am cuvinte".

Producatorul muzical Quincy Jones, cu care a colaborat pentru cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor - Thriller, a declarat pentru MSNBC: "Sunt absolut devastat de aceasta veste tragică şi neaşteptată. A fost dăruit cu talent, graţie, profesionalism şi dedicaţie pentru munca sa. Am pierdut azi un frate mai mic, o parte din sufletul meu va pleca o dată cu el".

Actorul Joe Pesci: "Succesul carierei sale muzicale a fost uluitor, si binemeritat. Era încântat să revina din nou pe scenă".

Demi Moore: "Sunt profund îndurerată de moartea lui Farrah Fawcett şi a lui Michael Jackson, compasiunea mea este alături de copiii lor ".
Ashton Kutcher, soţul lui Demi, a postat un anunţ pe feed-ul său de pe reţeaua socială: "RIP. Dragoste şi lumină familiei şi prietenilor săi, în mod special copiilor săi. Rog presa să respecte dorinţa sa privind nepublicarea de amănunte despre copiii săi, şi rog publicul să consume ştirile care vor aborda acest subiect".

Muzicianul John Mayer: "Bulversat în studioul meu. Ne-a părăsit o mare parte din ADN-ul nostru cultural. RIP MJ. Cred că vom deplânge pierderea sa, simţind la rândul nostru despărţirea de propia noastră copilărie, ascultând pe un casetofon melodiile din Thriller".

Cunoscutul realizator american Larry King a vorbit la CNN despre momentele primului interviu pe care i l-a luat lui Jackson, atunci când acesta avea 12 ani, spunând că prin efervescenţa sa a transformat emisiunea dedicată formaţiei Jackson Five, într-o emisiune Michael Jackson. Vorbind despre Jackson, King a adăugat că pe scenă părea  proiecţia unei personalităţi explozive, puternice, dar în realitate era timid şi extrem de reţinut. Larry King a mai remomorat momentele unui interviu pe care l-a luat cântăreţului la locuinţa sa, atunci când s-a declarat surprins de prezenţa unor manechine ale lui Batman şi Superman iar Jackson a declarat că iubeşte aceste personaje la fel de mult ca şi copiii săi.

Britney Spears: "Eram nerăbdătoare să-l vad cântând la Londra. Michael a fost o inspiraţie pentru mine şi sunt devastată că a murit".

Madonna: "Nu mă pot opri din plâns. Întotdeauna l-am admirat pe Michael. Lumea a pierdut unul dintre cei mai valoroşi oameni, dar muzica lui este veşnică. Gândurile mele sunt îndreptate către cei trei copii ai lui şi către familie".

Lisa Marie Presley: "Sunt foarte tristă şi mă lupt cu toate emoţiile posibile. Sunt îndurerată pentru cei trei copii despre care ştiu că însemnau totul pentru el şi familia lui. Este o pierdere enormă. Cuvintele sunt de prisos".

Justin Timberlake: "Am pierdut un geniu şi un adevărat ambasador al muzicii. A fost un model pentru mai multe generaţii şi voi preţui întotdeauna momentele pe care le-am petrecut alături de el pe scenă şi toate lucrurile pe care le-am învăţat despre muzică. Gândul meu este alături de familie şi cei apropiaţi".

Beyonce: "Este o pierdere imensă şi o zi groaznică. Incomparabilul Michael Jackson a avut un impact asupra muzicii ca nimeni altcineva. A fost magic. A fost ceea ce noi toţi râvnim să fim. Va rămâne pentru totdeauna Regele Pop-ului".

Mariah Carey: "Niciun artist nu-l va putea înlocui vreodată. Steaua lui va străluci pentru totdeauna".

P Diddy:
"Michael Jackson mi-a arătat că poţi să vezi ritmul. El a făcut ca muzica să prindă viaţă. M-a făcut să cred în magie".

Pink: "Michael a fost cel mai bun. Odihnească-se în pace".

Brooke Shields:
"Inima mi-e tristă. Am pierdut un prieten extraordinar şi un artist desăvârşit. Sunt alături de familia lui"

Whitney Houston: "Sunt plină de tristeţe"

Usher: "Fie ca Dumnezeu să te ocrotească, Michael! Ne rugăm pentru tine. Mă rog pentru întreaga familie Jackson şi, în special, pentru mama lui Michael, copiii lui şi toţi fanii care l-au iubit enorm. N-aş fi devenit un artist fără influenţa lui Michael. Am o admiraţie şi un respect enorm pentru el şi sunt fericit că am avut ocazia de a-l întâlni şi a cânta alături de el".

Ricky Martin: "Sunt foarte trist. Nimeni nu va putea să-l înlocuiască. Dar ştiu că lumina pe care a emanat-o de pe scenă va trăi în noi. A fost un adevărat învăţător, o inspiraţie muzicală pură".

Wyclef Jean:
"Michael Jackson a fost Dumnezeul meu muzical. M-a făcut să cred că totul este posibil. Va trăi veşnic. Îl iubesc. Dumnezeu să-l binecuvânteze!".

LL Cool J:
"Pace Regelui! A fost unul dintre idolii copilăriei mele. Îl salut pe Regele Pop-ului".

Arnold Schwarzenegger: "Michael a fost un fenomen care niciodată nu s-a oprit din creaţie. Deşi au fost multe semne de întrebare legate de viaţa sa personală, Michael a fost fără drept de tăgadă un performer de excepţie, iar popularitatea lui a atins generaţii la rând, pe întreg globul".

Ne-Yo:
"Michael Jackson va trăi veşnic prin muzica pe care a creat-o".

Cher: "Am un milion de reacţii. Când mă gândesc la el, văd un copil, îl văd pe acest adolescent pe cale l-am cunoscut. A fost un copil, un optimt. A fost adorabil".

Jane Fonda: "Sunt şocată. Prietenul meu, Michael Jackson, a murit".

Peter Andre: "Moartea lui Michael Jackson este o tragedie. Sunt şocat. MJ, eşti cel mai bun!".

Jordan (Katie Price): "Dumnezeule! Sunt şocată. Michael, eşti Regele Pop-ului. O adevărată legendă".

Diana Ross: "Am văzut în Michael atat de mult din mine când eram copil...Cânta tot timpul...Aşa eram şi eu"

×
Subiecte în articol: special michael jackson michael jackson