x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Fabrica de clone,in Romania

Fabrica de clone,in Romania

de Toma Roman Jr    |    15 Dec 2006   •   00:00

In Romania este oricum o mare a-glomeratie de guru, samani paranor-mali si vanatori de reptilieni. Pana saptamana asta, peisajul era parca incomplet, fiindca lipseau tocmai raelienii. Ei bine, ei au debarcat la Bucuresti.

SASE-SASE, CLONA-N CASA
BOTEZ. Tomita a furat ADN-ul lui Mihai si l-a dat tocmai extraterestrilor

In Romania este oricum o mare aglomeratie de guru, samani paranormali si vanatori de reptilieni. Pana saptamana asta, peisajul era parca incomplet, fiindca lipseau tocmai raelienii. Ei bine, ei au debarcat la Bucuresti.

Mai intai ar trebui sa explicam putin cum devine cu oamenii astia. In 1973, un ziarist sportiv francez de mana a doua s-a gandit sa se reorienteze profesional. Claude Vorilhon a pretins ca s-a intalnit cu niste domni extraterestri, care i-au comunicat ca nu exista Dumnezeu si ca ei au inventat omul. Cica in Biblie s-ar fi strecurat o greseala si ca extraterestrii sunt, de fapt, Dumnezeu, sub numele de Elohimi si ca ei sunt condusi de presedintele Yahve. Pe chestia asta, Vorilhon s-a proclamat un fel de guru, sub numele de Rael, a pretins ca e frate vitreg cu Iisus, fiindca domnul Yahve, care e si tatal lui Hristos, a binevoit sa o caramboleze pe doamna Vorilhon. Proaspat proclamatul Rael a inceput sa predice pentru desfiintarea casatoriei, dreptul oamenilor sa faca poste si alte bazaconii. De-a lungul vremii, s-a mai intalnit cu ceva extraterestri care i-au tot dat sfaturi de viata si l-au anuntat ca vor sa-si deschida o ambasada pe pamant. Se parea ca o sa aiba o cariera de mic escroc, fiindca nu prea prostea multi adepti. A dat un mare tun, in schimb, pe spinarea oii Dolly. Cand a inceput sa se vorbeasca in lumea stiintifica despre clonari, Rael si-a tras oportun o firma numita Clonaid si a pretins ca elohimii i-au zis ca poate aduce viata vesnica prin clonare umana. A pretins acum trei ani ca a clonat primul om, o fetita botezata Eva. Nu a adus niciodata dovezi stiintifice ca i-ar fi reusit vreo clonare, dar a starnit un imens scandal, care i-a adus popularitate. Un cunoscut scriitor francez, Michel Houelbecq, a scris chiar un roman, "Posibilitatea unei insule", despre smecheria raelienilor. Mai multi bogatasi au picat in plasa "vietii vesnice" si au sarit cu sponsorizari catre secta lui Rael. Numarul adeptilor, care cotizeaza cam cu 10% din veniturile lor la teschereaua lui Claude, a sarit de 50.000. De undeva din Canada, guru a pus la cale un indraznet plan de extindere in lume. Romania i s-a parut un teritoriu promitator.

SHAMBALA-AEROPORT. Am dat peste raelitii romani la un hotel luxos din Bucuresti. Erau, pana acum doua zile, doar doua bucati. Tomita Marinescu are 27 de ani si e din Dolj, iar Stefan Calin are 17 ani si e din Sibiu. Ambii erau echipati cu tricouri pe care scria ca nu exista Dumnezeu si aveau atarnat la gat un simbol combinat intre zvastica si steaua lui David. Pastoriti de un alien superior, elvetianul Jean-Marie Bullot, cei doi voiau neaparat sa faca din Romania noul Ierusalim, adica sa instaleze undeva aici ambasada elohimilor, unde sa aterizeze aia. Pe chestia asta, zicea Tomita, tara se va dezvolta ca Fat-Frumos, or sa se faca hoteluri si vor veni buluc toti vesticii bogati, sa se calce pe bombeuri cu extraterestrii. Care elohimi, dupa cum zice Rael, au cam 1,40 m, sunt teribil de dezvoltati tehnologic si fac mult sex. Tot ce vor de la autoritatile romane e un teren de zece hectare, intr-o zona temperata, spatiu care sa aiba extrateritorialitate si imunitate diplomatica. Dupa prima intalnire cu adeptii lui Rael am plecat prieteni, dupa ce ne-am aratat entuziasmati de aeroportul-Shambala. A ramas sa ne vedem peste cateva zile, mai intai la o adunare cu public, si apoi la un botez.

ATEI. Raelienii pretind ca nu exista Dumnezeu

CASA DE SANATATE. La adunare, domnii raeliti venisera cu intariri. Se materializase langa ei un domn psiholog tuciuriu, Luca Marinescu, care din cate am dedus se lipeste rapid de toate cultele ciudate care tranziteaza Romania. Dupa ce ne-a spus ca a fost si pe la "mormoni si evrei, oameni foarte buni, da’ perversi", dom’ psiholog, care e si membru la "psihologii transpersonali", a inceput sa-i laude pe raelieni si sa-i injure pe ziaristii ostili. Nu stim daca perversitatea mormonilor si a evreilor s-a concretizat prin faptul ca nu l-au omenit cum se cuvine pe nea’ psiholog, dar raelienii au facut-o cand i-au atarnat de rever o insigna cu amprenta lui guru Claude. Jean Marie a conferentiat intr-o engleza foarte aproximativa despre paradisul raelian, in care nu o sa mai muncim, ne vom concentra doar la probleme spirituale si munca ne-o vor face nanorobotii adusi de elohimi. Vom fi si mai fericiti cand extraterestrii ne vor clona cat ai zice cleste cu ajutorul unor aparate sofisticate. Am vazut un film plin cu omuleti verzi si intelepciunea lui Rael. La sfarsit, am avut parte de-o surpriza. Mai vechiul nostru client, paranormalul autohton Horatiu, zis Horus-Ra, care e reincarnarea a 50 de personaje intr-unul singur, aflase de adunarea raelitilor si sarise sa-i combata. Zbiera la micul Tomita: "Fac odata cu mana asa, iti iau sufletul si dupa aia tot eu ti-l dau inapoi. Cum sa nu existe Dumnezeu". Prin incapere au inceput sa zboare Lordul Maytreia, entitati benefice si malefice, fraze paranormale si alte aiureli. Din asistenta mormaiau chestii halucinante un domn cu sacou colorat si probleme mistice, niste juni cu aerul abulic al adeptilor lui Grig Bivolaru, o doamna blonda care parea plina de refulari sexuale. Cand a trebuit sa ne intoarcem la redactie, am avut senzatia ca tocmai am iesit dintr-o casa de sanatate unde se utilizeaza camasi de forta.

TOMITA BOTEZATORUL. Peste alte doua zile, am fost invitati la un botez raelian. Tomita si Stefan l-au mai convins pe fratele Mihai, un pusti brunet, sa se converteasca. Undeva in Piata Amzei, la o sala de conferinte asteptau pregatiti Horus-Ra, care intre timp se impacase cu raelitii, Tomita, dom’ psiholog, Jean Marie si Stefan. Aveau in dotare un fel de salatiera albastra, plina cu apa. Procedura a fost simpla. Tomita a varat mainile in salatiera, l-a luat de cap pe fratele Mihai si asa ne-am mai pricopsit cu inca un raelit. Lumea era emotionata, au urmat imbratisari extraterestre, efuziuni, fratele Mihai arata ca dupa un orgasm cosmic. Ca la reducerea de Craciun de la Magazinul Unirea, elvetianul francofon zicea ceva in genul, hai ca facem botezuri repede, cine mai doreste, cine mai pofteste. Nu s-a inghesuit nimeni. Cica prin intermediul lui Tomita s-a transmis catre elohimi ADN-ul fratelui Mihai, care acum e in baza de date a extraterestrilor. La despartire, ni s-a spus ca prin februarie s-ar putea sa apara in Romania insusi Claude Vorilhon. Care probabil, in calitatea lui de fiu al lui Yahve, va lansa campania "Dati un leu pentru Rael". Daca o sa gaseasca destui fraieri, o sa poata sa se relaxeze continuu si fara nanoroboti.

ALBA-NEAGRA
In urma cu trei ani, chimista Brigitte Boisselier, de la firma raelitilor, Clonaid, a anuntat ca a facut prima clonare umana, o fetita pe nume Eva. Toata treaba a parut o farsa, fiindca micuta nu a fost aratata pe nicaieri si nu a fost supusa la nici un fel de analize. De atunci, raelienii pretind ca au clonat peste 100 de persoane, de asemenea fara sa produca vreo proba in sensul asta. Tinand cont ca o "clonare" raelita costa in jur de 200.000 de dolari, iar firma Clonaid si-a facut multa publicitate, afacerea pare sa mearga bine, chiar daca nu exista rezultate concrete.
×
Subiecte în articol: special romania tomita rael