x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Gaudeamus - De la "Lumea interzisa" la "Cantecele noastre"

Gaudeamus - De la "Lumea interzisa" la "Cantecele noastre"

de Sebastian S. Eduard    |    24 Noi 2006   •   00:00
Gaudeamus - De la "Lumea interzisa" la "Cantecele noastre"

Doua superevenimente vor avea loc astazi la standul Jurnalului National din Targul Gaudeamus, de la Romexpo: lansarea albumului foto "Lumea interzisa" si cea a noului disc "Cantecele noastre toate". Va asteptam cu drag in targ la standul 46, la ora 16:00, sa descoperiti realitatea puscariilor romanesti. Apoi, de la ora 17:30, nostalgici sau nu, sunteti invitatii nostri la o auditie muzicala de exceptie.

Doua superevenimente vor avea loc astazi la standul Jurnalului National din Targul Gaudeamus: lansarea albumului foto "Lumea interzisa" si a noului disc "Cantecele noastre toate". Va asteptam cu drag in targ, la standul 46, mai intai la orele 16:00, apoi la orele 17:30.

Dupa ce miercuri am lansat ultimul CD "Flacara", este timpul sa facem o continuare si pentru "Cantecele noastre toate", compilatie care anul trecut a stat mai multe luni pe primul loc in Top vanzari Diverta. Asa ca va oferim "Cantecele noastre toate 2", astazi, la ora 17:30, la standul nostru. Vor participa Margareta Paslaru si George Nicolescu, care va sustine si un microrecital.

Peste 120.000 de voturi pe internet, scrisori si e-mail-uri au stabilit ierarhia pentru continuarea proiectului "Cantecele noastre toate". Avem, asadar, pentru dvs. 12 slagare, printre care amintim "Sotia prietenului meu" Alexandru Jula, "Un actor grabit" Laura Stoica, "Nu-mi lua iubirea" Angela Similea, "Tarancuta, tarancuta" Dan Spataru, "Romanta fara ecou" Mondial, "Cum am ajuns sa te iubesc" Stefan Banica, "Te-asteapta un om" Dan Spataru, "Hai acasa" Gil Dobrica, "Eternitate" George Nicolescu.

Click pt a mari imaginea
Click - fotoreportaj

INCHISORILE. 40.000 de detinuti, 40 de inchisori. O lume unde nu sunt ingeri. O lume in care putini sunt cei care au patruns vreodata si au "aruncat un ochi" prin vizeta. Jurnalul National a realizat o campanie fara precedent in mass-media: "Lumea interzisa", cu bune si mai putin bune, cu situatia actuala a inchisorilor din Romania, cu povesti adevarate tinute prizoniere intre gratii, reguli scrise si nescrise despre cum privesc oamenii inchisi lumea de afara. Ca sa cunoastem acest sistem, echipe ale Jurnalului National formate din reporteri si fotoreporteri au batut tara-n lung si-n lat, timp de cateva luni, intrand in cele mai importante inchisori din tara, dar si in unele mai mici. Asa s-a nascut albumul "Lumea interzisa", pe care va invitam sa-l lansati, impreuna cu noi la ora 16:00.

ASOCIERE. Intr-o lume in care stilul glamour este la mare cautare, initiativa albumului de fotografie "Lumea interzisa" intoarce obiectivul si face zoom pe realitatea lipsita de stralucire a penitenciarelor din Romania. Unirea decide sa se implice ca sponsor si asocierea cu acest proiect a fost determinata de constientizarea faptului ca "Unde-s multi puterea creste", nu trebuie sa functioneze doar ca un slogan publicitar, ci, dupa caz, si ca un mesaj profund uman. Mai ales atunci cand vorbim despre locuri in care este foarte greu sau aproape imposibil sa te reabilitezi de unul singur.

LANSARI CD OLARASU - "ALTCUMVA" SI SUPLIMENT DE SCHI
"ALTCUMVA". Un album marca Dinu Olarasu, lansat la standul JN
"Un perete plin cu poze/ Viata cand era pe roze", rasunau aseara, la orele serii, doua voci, la difuzoarele standului Jurnalul National. O piesa emotionanta, "Zece ani", cantata de Dinu Olarasu si Narcisa Suciu si piesa 3 de pe cel mai recent produs discografic lansat de Dinu Olarasu: "Altcumva". Pe acest CD, Olarasu mai canta cu Mircea Baniciu. A cantat si aseara, in aplauzele celor prezenti. Cantece compuse de-o viata, un album asteptat de cinci ani. Tot ieri, a avut loc si lansarea suplimentului "Ski Express". Un supliment in care un schior amator sau profesionist va gasi toate informatiile de care are nevoie. Au fost prezenti la eveniment, printre altii Cristiana Copos si Marius Tuca. (C.D., A.V.P.)
×
Subiecte în articol: eveniment lumea