x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Gigi Becali: „M-ai ghicit, sunt hipersensibil!”

Gigi Becali: „M-ai ghicit, sunt hipersensibil!”

de Florentina Fântânaru    |    25 Dec 2011   •   21:00
Gigi Becali: „M-ai ghicit, sunt hipersensibil!”

Pe 31 decembrie, de la 16:30, la Antena 2, veti vedea un interviu cu Gigi Becali, cum n-ati mai vazut niciodata!

Sincer, ma asteptam sa faca nazuri si sa puna tot felul de conditii, cand i-am lansat invitatia pentru interviu. Neasteptat, a confirmat fara prea multe cuvinte, dar cu o singura conditie. Interviul sa fie... la palat! Zis si facut! La 13 fara 5 minute, domnul Becali a sosit fluierand, binedispus, parfumat, in costumul sau negru cu fir auriu. Evita sa ma priveasca in ochi. Hmmm... mi-am zis, are emotii... Era pentru prima oara cand il vedeam de aproape, era pentru prima oara cand simteam cum o incapere mare cat un hangar se umple in mai putin de 5 minute cu un parfum ostentativ barbatesc. Gheata s-a spart repede pentru ca m-am gandit sa-l intreb unde isi tinea tatal sau banii.

'Tata nu avea portofel, mama ii facea un buzunar lung pana la genunchi ca sa poata pune in el toti banii pe care-i lua intr-o singura zi! Asa ca daca tata n-avea portofel, nici eu n-am' si ca sa-mi exemplifice, baga mana in buzunarul din spate al pantalonilor si scoate banii. 'Uite,vezi ca n-am portofel?' Zambeste incantat cu ochii plini de lacrimi pentru ca n-o sa uite niciodata mainile tatalui sau, de care ii era frica, pentru ca avea palma grea! Dar si pentru ca pe mainile tatalui sau s-a rugat sa duca mai departe numele si sa sporeasca averea cand toti il credeau un pierde vara, care va face numele de ras. Acum are palat si crede ca s-a nascut cu stea in frunte pentu ca mama lui s-a rugat timp de 9 luni sa-i dea Dumnezeu un baiat cu stea in frunte.

Gigi e mandru dar e si hipersensibil si-mi spune ca isi mascheaza sensibilitatea pentru ca nu oricine il poate intelege. 'Dar m-ai ghicit, imi spune, si am aceptat interviul pentru ca mi-a placut numele tau, Fantanaru! Visul lui e sa-si faca o banca, sa vanda si sa cumpere bani. 'Off the record', l-am intrebat daca Traian Basescu i-ar cere bani, i-ar da? 'I-as da, de ce sa nu-i dau? La cate i-am facut...!' Am incheiat interviul intr-o atmosfera destinsa, intrebandu-l cat de scumpa trebuie sa fie sampania de Revelion? 'Un lucru daca nu e scump, nici nu ma uit la el!'

'Sunteti snob, dle Becali', i-am spus! N-a reactionat pentru ca era bine dispus. 'Pe mine nu ma intereseaza decat pretul. Ma uit la pret si daca e scump, cumpar. Mi-am facut singur un cadou de Mos Craciun. Un telefon. Cel mai scump.' Gigi are tot ce isi doreste! Si el se mira de cata avere are! Se studiaza in oglinda uriasa a biroului sau, isi aranjeaza din nou cravata si batista, isi priveste indelung manichiura si satisfacut se intoarce pe calcaie si iese din palat, fluierand!

×
Subiecte în articol: special interviu gigi becali