x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Horoscop 2012

Horoscop 2012

de Svârlefus Nicoleta    |    08 Ian 2012   •   21:00
Horoscop 2012

BERBEC
Un an important, care pune ordine in relatii, vindecandu-le si revizuindu-le. Saturn ramane in Balanta pana in octombrie si te ajuta sa tragi ultimele concluzii in ceea ce priveste relatia conjugala sau parteneriatele in general. Raman in viata ta doar relatiile solide, care trec testul autenticitatii. Din punct de vedere financiar si profesional, ti se cere sa fii creativ si original, astfel crescandu-ti sansele de prosperitate in prima jumatate a anului. Ai parte de oportu­nitati frumoase de castig, insa acestea sunt insotite de efort, munca multa si tensiuni, mai ales in primavara. Incepand din iulie, Jupiter in Gemeni aduce calatorii nume­roa­se, gust pentru studiu, deschidere catre noi relatii. Nu in ultimul rand, Neptun in Pesti te orienteaza catre interior, in scopul vindecarii si cresterii spirituale.

TAUR
In 2012 esti avantajat de tranzi­tul lui Jupiter prin zodia ta. Astrul ra­ma­ne aici pana in iunie si te ajuta sa te redefinesti, sa evoluezi din toate punc­tele de vedere. Ai parte de ipos­ta­ze benefice si oportunitati, insa e bine sa eviti excesele de orice fel. In ur­ma initiativelor din prima parte a anului, poti culege roade materiale in a doua parte. Zona iubirii, a creati­vi­tatii si a copiilor este foarte dinami­ca pana in iulie. O noua poveste de iu­bi­re poate sa inceapa, poti concepe un copil sau incepi un proiect crea­tiv. Atentie insa la alegeri neinspira­te sau incurcaturi sentimentale in pe­ri­oada 24 ianuarie – 14 aprilie. In­cepand din octombrie, parteneriatele, re­latiile conjugale, mariajul si asocie­ri­le intra sub lupa. Pana in 2015, toate aceste relatii vor fi testate si riguros re­vizuite.

GEMENI
Un an benefic, cu schimbari pozitive de directie, mai ales in ceea ce priveste viata sentimentala si secundar cea profesionala. Mai exact, in perioada aprilie-iulie, Venus in Gemeni aduce sansa in dragoste si mariaj. Cu mici neintelegeri, razgandiri sau neplaceri in intervalul 15 mai – 27 iunie, cand Venus va fi retrograda. Insa, per ansamblu, lucrurile pot lua o intorsatura pozitiva pentru tine din acest punct de vedere. In plus, din iunie, Jupiter, marele benefic, ajunge in zodia ta si iti largeste orizontul, iti creste farmecul personal si aduce noroc in tot ce intreprinzi. In ceea ce priveste zona finantelor, pana in iulie esti interesat de spatiul locativ, investitii, schimbari legate de o proprietate. Ar trebui evitate totusi deciziile importante pana la 14 aprilie. Sub aspect profesional, din octombrie incepe o perioada de trei ani dedicata schimbarilor si reconfigurarii activitatii profesionale. O perioada cu munca multa si efort, dar utila.

RAC
Un an provocator, cel putin la nivel profesional. Uranus prezent in zona carierei si puterii iti cere sa fii original, creativ, dispus sa aduci ceva nou in acest segment, sa-ti recreezi locul si rolul in societate si in lume. Se deschid drumuri noi, asa ca nu e ne­vo­ie decat de un dram de curaj pentru a pasi pe ele. Apar oamenii de care ai nevoie exact in momentul po­trivit, iar informatiile utile iti stau la dispozitie. Relatiile, inclusiv relatia de cuplu, sunt in continua transformare, macar in ceea ce priveste viziunea si perceptia ta asupra lor. Viata in doi este redefinita pana in octombrie prin prisma schimbarilor legate de locuinta, domiciliu, relatii familiale. Saturn te ajuta sa-ti reconfigurezi, asadar, viata de familie si prioritatile legate de investitii pana in octombrie. Financiar, perioadele cele mai avantajoase sunt vara si finalul anului.

LEU
Pentru tine, anul 2012 promite cresterea popularitatii si credibilitatii, succes profesional si financiar. Pana in iunie, Jupiter se va afla in zona carierei si te indeamna la expansiune, largirea orizontului profesional, cresterea numarului de colaborari, poate chiar inceperea unei afaceri. In paralel, esti interesat de castig material si reusesti sa te bucuri si de acesta. Insa fii atent la deciziile impulsive si imprudente de tot felul in perioada 24 ianuarie – 14 aprilie, cand Marte va retrograda in zona banilor. A doua parte a anului este favorabila pentru aderarea la un grup, inscrierea intr-un club, o asociatie sau chiar intr-un partid politic. In orice caz, este timpul pentru promovarea ideilor si revizuirea aspiratiilor. Din punct de vedere sentimental, relatiile Leilor ies de sub influenta lui Neptun. Astfel, ei scapa de iluzii, isi clarifica sentimentele, au sanse sa inceapa noi relatii amoroase sau sa le armonizeze pe cele vechi.

FECIOARA
Daca pana acum ai simtit ca lu­crurile stagneaza sau sunt incurcate atat profesional, cat si financiar, 2012 promite o redresare accelerata, mai ales in a doua jumatate a anului. Pana in iulie, Marte iti confera suficienta energie si vointa, astfel incat te simti in stare sa initiezi proiecte noi, sa faci schimbari sau sa te arunci intr-o noua relatie sentimentala. Fii prudent insa in perioada 24 ianuarie – 14 aprilie, cand Marte retrogradeaza in zodia ta si esti predispus la alegeri gresite sau conflicte. Din iunie, Jupiter se muta in Gemeni, in zona carierei si prestigiului, aducand succes in activitati legate de strainatate, calatorii, comunicare, media, invatamant. Zona finantelor se degreveaza si scapa de restrictii incepand cu luna octombrie. Din punct de vedere sentimental, este posibil sa-ti gasesti jumatatea in mediul profesional.

BALANTA
Pana in octombrie, Saturn continua sa-ti restrictioneze atat zona relatiilor, cat si initiativele de natura profesionala. Este o perioada indicata mai curand dezvoltarii personale, schimbarilor legate de imagine, dieta, atitudine in raport cu altii, familie. In zodia de vizavi se afla Uranus, care continua sa aduca surprize din partea celorlalti, experiente noi, imprevizibile, legate de relatii. La toa­te acestea se adauga Marte in Fe­cioara, care pana in iulie poate aduce dezamagiri, relatii secrete sau invidii, gelozii si rivalitati. Asadar, abia din iulie se detensioneaza atmosfera si se creeaza contextul propice pentru noi povesti de iubire sau armonizarea relatiilor mai vechi. Din punct de vedere profesional, e necesar sa fii prudent in prima jumatate a anului si mai ales in perioada 24 ianuarie – 14 aprilie. Sunt posibile jocuri de culise care au ca scop deteriorarea imaginii. In a doua jumatate a anului, beneficiezi de ipostaze norocoase prin straini sau persoane influente, ai succes in proiecte de anvergura. Din fericire, finantele nu sunt afectate.

SCORPION
Un an cu schimbari profesionale, proiecte noi, oportunitati de castig material. In prima jumatate a anului, Marte in Fecioara dinamizeaza zona relatiilor, proiectelor, ideilor impartasite si sustinatorilor. Esti invitat sa pui in practica unele idei mai vechi, sa te aliezi cu oameni care-ti impartasesc ideile, sa te inscrii intr-un club, intr-o asociatie sau orice alt grup care te inspira. Totusi, fii atent la angajamentele si promisiunile nefondate, precum si la predispozitia catre alegeri impulsive si interesate in perioada 24 ianuarie – 14 aprilie. Uranus in zona muncii sugereaza schimbarea si reinventarea permanenta, asa ca fii mereu pregatit pentru a te implica in activitati noi, chiar nonconformiste. Financiar, exista oportunitati mai ales in a doua jumatate a anului.

SAGETATOR
Prima jumatate a anului este dedicata in special carierei, activitatilor profesionale si afacerilor. Jupiter in Taur iti netezeste drumul catre un nou loc de munca sau colaborari fructuoase. Marte in Fecioara activeaza segmentul carierei, astfel ca pana in iulie ai toate atuurile de partea ta pentru a te afirma, a initia proiecte de anvergura si a-ti consolida pozitia socio-profesionala. Neplaceri in aceasta zona pot aparea in perioada 24 ianuarie – 14 aprilie, prin urmare nu sunt indicate deciziile importante, inceputurile, conflictele sau schimbarile impulsive. In a doua parte a anului, prosperitatea vine prin intermediul asocierilor si relatiilor. In iunie, Jupiter se muta in zona cuplului si in a doua parte a anului creeaza contextul prielnic oficializarii unei relatii.

CAPRICORN
Pana in octombrie mai ai timp sa te hotarasti ce faci cu cariera ta, incotro te indrepti, care este locul tau in plan social si profesional. Te ajuta in acest sens experientele traite si informatiile acumulate prin intermediul calatoriilor, oamenilor intalniti, cursurilor sau cartilor, mai ales in prima parte a anului. Este o perioada de afirmare prin munca, tenacitate si responsabilitate. Beneficiile vor fi si de natura financiara, mai ales ca Neptun paraseste casa banilor in februarie si ia cu el confuzia si incertitudinea care au insotit acest segment de viata pana acum. Pe de alta parte, 2012 iti poate aduce iubirea mult visata, un copil sau un proiect de anvergura, mai cu seama in prima jumatate a anului, cand Jupiter este gazduit de Taur, in zona iubirii, creativitatii si expresiei de sine.

VARSATOR
Incepand cu 2012 esti mai sigur pe tine, incetezi sa te risipesti in toate directiile, capeti mai multa claritate in privinta calitatilor tale, dar si legat de sensul vietii. Neptun paraseste zodia ta in februarie, iti lasa darurile spirituale acumulate si face loc initiativelor clare si responsabile. Din punct de vedere profesional este o perioada buna pentru crestere, evolutie, cunoastere, acumulare de capital de imagine si autoritate. Din octombrie, tot ce ai acumulat si gandit in ultimii trei ani poate fi pus in practica. Este vremea cristalizarii pozitiei socio-profesionale. Financiar, incepe o perioada cu destul de multa ambiguitate, dar vor veni bani cand si cati ai nevoie. In perioada 24 ianuarie – 14 aprilie fii atent la deciziile si investitiile pripite, la conflictele cu asociatii sau partenerul de viata. Prima parte a anului este favorabila schimbarilor locative, iar in a doua jumatate a lui 2012 creste disponibilitatea sentimentala si creativitatea.

PESTI
Prima jumatate a anului pune accentul pe relatii si clarificari ale acestora. Marte se va afla in Fecioara, in zona cuplului, pana in iulie, si poate urgenta reglarea unor conturi. Se pun cartile pe masa, se decide soar­ta unor relatii, inclusiv a relatiei con­jugale. Conflictele, mai ales cele cu implicatii juridice, ar trebui evitate, mai ales in perioada 24 ianuarie – 14 aprilie, cand Marte va fi retrograd. A doua jumatate a anului este mult mai linistita in ceea ce priveste ca­minul, familia, cuplul. Jupiter in Ge­meni favorizeaza investitiile, schim­barile locative, achizitionarea unui imobil sau largirea familiei. Financiar, mai exista inca restrictii in ceea ce priveste resursele altora, pana in octombrie. Asadar, e bine sa te bazezi doar pe tine si pe calitatile tale. In alta ordine de idei, Neptun ajun­ge in februarie la el acasa, adica in zodia ta, aducandu-ti o reala des­chidere spirituala, intuitie accentuata, integrarea si valorificarea tuturor lectiilor invatate in decurs de 14 ani.

×
Subiecte în articol: special horoscop