x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Info

Info

de Jurnalul National    |    03 Feb 2008   •   00:00

Avertizare - Risc de avalanşă în Făgăraş şi Bucegi

Ministerul Mediului avertizează asupra riscului &am

Avertizare - Risc de avalanşă în Făgăraş şi Bucegi

Ministerul Mediului avertizează asupra riscului însemnat de avalanşă în Munţii Făgăraş şi Bucegi, ca urmare a încălzirii vremii, care a determinat scăderea rezistenţei zăpezii. Potrivit buletinului informativ de ieri al Ministerului Mediului, stratul de zăpadă s-a tasat uşor, în zonele adăpostite fiind formate troiene ce pot depăşi cu un metru stratul normal de zăpadă.

 

Recuperare - Sergiu Nicolaescu se simte mai bine

Echipa medicală care se ocupă de regizorul Sergiu Nicolaescu şi care evaluează starea de sănătate a acestuia ia în calcul posibilitatea externării pacientului, săptămâna viitoare, a comunicat, ieri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Valentin Calu. Acesta a adăugat că starea pacientului este foarte bună şi că acesta continuă procedurile de recuperare, de aceea medicii se gândesc că ar putea părăsi spitalul.

 

Guvern - Salariile demnitarilor vor creşte în 2008

Indemnizaţiile lunare ale demnitarilor aleşi sau numiţi vor creşte în două etape în acest an, ca şi salariile bugetarilor, limitele minime şi maxime ale remuneraţiei, stabilite pentru 1 octombrie, fiind cuprinse între 5.648 lei pentru un subsecretar de stat şi 9.555 lei în cazul preşedintelui ţării. Astfel, preşedintele va lua un salariu de 9.056 în luna aprilie şi 9.555 lei în luna octombrie.

×
Subiecte în articol: eveniment